FOLLOW US: facebook twitter

Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου: Γιορτή βράβευσης των εθελοντών καθηγητών

Ημερομηνία: 29-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τις λεπτομέρειες για την εκδήλωση απονομής των πιστοποιητικών κοινωνικής προσφοράς στους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, συζήτησαν χθες ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής με τον Δημοτικό Σύμβουλο και ιδρυτή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Χρήστο Αθανάσουλα.

Ο κ. Λιατσής συνεχάρη για ακόμα μια φορά τον κ. Αθανάσουλα για την προσπάθεια του και δήλωσε πως και φέτος θα είναι δίπλα σε ότι χρειαστούν. «Θέλω να τον συγχαρώ για ακόμα μια φορά, είναι η 4η χρονιά που επιβεβαιώνεται μια δουλειά εθελοντών σε ένα δύσκολο τομέα που έχει σχέση με την εκπαίδευση  που αναφέρεται σε οικογένειες που έχουν μεγάλες δυσκολίες. Ο δήμος με διακριτικότητα και ένα βήμα πίσω είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, με σεβασμό σε όλους εκείνους που εθελοντικά κάθε χρόνο στηρίζουν το εγχείρημα. Εδώ ξυπνάει μέσα μου το κομμάτι του εκπαιδευτικού που επί δέκα χρόνια το κουβαλούσα μαζί μου και  που αποτελούσε την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής μου. Να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ και τη νέα χρονιά να κάνουμε το ίδιο».

Με τη σειρά του, ο κ. Αθανάσουλας, επισήμανε ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η μικρή, σεμνή γιορτούλα για τους εθελοντές καθηγητές του φροντιστηρίου που στόχο έχει να εκφραστούν οι ευχαριστίες του δήμου και της κοινωνίας στο πρόσωπο τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος