FOLLOW US: facebook twitter

Εργαστήρι Ζωγραφικής Δήμου Πύργου: Παρουσιάστηκαν τα έργα που φιλοτέχνησαν τα τμήματα ενηλίκων

Ημερομηνία: 29-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Δήμου Πύργου ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 27/06/2018 για τα τμήματα των ενηλίκων μελών του.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έγινε μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα έργα που φιλοτεχνήθηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2017-2018.

Ακολούθησε συζήτηση για την εξέλιξη των μελών στο ελεύθερο σχέδιο και προσφέρθηκαν αναψυκτικά και γλυκά μια χορηγία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύργου.

Η υπεύθυνη του Εργαστηρίου Ζωγραφικής κα Αδαμαντία Τσακανίκα ενημέρωσε τα μέλη για την μετέπειτα πορεία των μαθημάτων και των δράσεων του εργαστηρίου, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό για μία ακόμα εβδομάδα προκειμένου οι μαθητές μικροί και μεγάλοι να παραλάβουν τα έργα τους.

Οι εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και τα μαθήματα για παιδιά και ενήλικες θα αρχίσουν από 1η Οκτωβρίου σε οργανωμένα τμήματα, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί κατά την περίοδο των εγγραφών.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Πύργου, με μια λιτή του δήλωση επισήμανε πως « Όλα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα είχα υπολογίσει. Ο πολιτισμός βρήκε την στέγη του στην οδό Ερμού 99».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος