FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Πέρασε εύκολα από το Ναύπλιο

Ημερομηνία: 23-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

volei-koroivos

Με το ροζ φύλλο αγώνα επέστρεψε ο Κόροιβος από το Ναύπλιο όπου επικράτησε με 3-0 σετ του Οίακα, το απόγευμα του Σαββάτου. Στο πρώτο σετ της αναμέτρησης οι παίκτες του Ανδρέα Γκρουμούσα μπήκαν δυνατά και το κατέκτησαν εύκολα με 25-9 χωρίς να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους. Στο δεύτερο, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πόντο πόντο (10-9, 16-16) αλλά στη συνέχεια η εμπειρία των κυανόλευκων οδήγησε στην κατάκτησή του με 25-22. Με το ίδιο σκορ έληξε και το τρίτο σετ με τους «κυανόλευκους» όμως να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ (5-10, 16-19). Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων έδωσε την ευκαιρία στον Ανδρέα Γκρουμούσα να χρησιμοποιήσει και τους «βενιαμίν» της ομάδας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν επάξια.
Επόμενος σταθμός το κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδας όπου ο Κόροιβος  υποδέχεται τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου την προσεχή Κυριακή.

Τα σετ: 9-25, 22-25, 22-25.

Κόροιβος (Γκρουμούσας): Παναγιωτάρας Φ., Μαυροειδής Ι., Παναγιωτάρας Σ., Σωτηρόπουλος, Τσαούσης, Μαυροειδής Δ., Μιχόπουλος (λ), Σπυρόπουλος, Μαρτζάκλης, Σάκκος, Παναγιωτόπουλος, Αϊβαλιώτης, Γκρουμούσας(λ).

Οίαξ Ναυπλίου (Κατσιγιάννης): Χατζηνικολάου, Γκολέμης, Τανταλίδης, Φύλλας, Παράσχος, Κατσιγιάννης, Κορουλής (λ), Ανδριανάκος, Μυλωνάς, Δεληγιάννης, Σάββας

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος