FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος Καβασίλων-Νίκη Τραγανού 0-3: Βελτιώθηκε και «καθάρισε» στο β΄ ημίχρονο

Ημερομηνία: 06-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού πέρασε νικηφόρα και από τα Καβάσιλα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α1,δύο βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Στον αντίποδα ο Ατρόμητος δεν λέει να ορθοποδήσει κι έχει να πάρει βαθμό στο γήπεδο από τη 2η αγωνιστική, στις 24 Σεπτεμβρίου, στο 1-1 με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Η Νίκη ήταν αναιμική στο α΄ μέρος αλλά και πάλι είχε 2-3 καλές φάσεις για γκολ, με τον Γεωργιόπουλο στο 4΄ (κεφαλιά άουτ), το Ν. Κολοτούρο στο 12΄ (έδιωξαν οι αμυντικοί προ της εστίας) και χαμένο τετ-α-τετ με τον Δ. Κολοτούρο στο 30΄ (απέκρουσε ο Κολλίντζας).

Στην επανάληψη όμως μπήκε αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο και στο 48΄ ο Γαργαρώνης με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ του Ν. Κολοτούρου, άνοιξε το σκορ. Στο 62΄ ο Δούλος με «κεραυνό»  έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας (0-2) και στο 89΄ ο Δημήτρης Κολοτούρος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Καλογερόπουλος είχε σουτ από κοντινή απόσταση στο δοκάρι. Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός για την εστία του Αντωνόπουλου.

 

Ατρόμητος Καβασίλων:  Κολίντζας, Κορκός (80’ Αθανασούλης), Δημητρίου (60’ Τσουκαλάς), Κωστόπουλος, Μουσερής, Καλουτάς, Ραυτόπουλος, Γκίνης, Παπαδόπουλος, Μπάχα, Γεωργόπουλος (60’ Ντούγκας).

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος (87΄ Βουρτσάνης), Παρασκευόπουλος (72΄ Καλογερόπουλος), Δούλος (77΄ Στάθης), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (80΄ Ι. Κασσιανός), Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος