FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Χάβαρι 2-0: Τρίτη διαδοχική νίκη

Ημερομηνία: 06-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της, επί του Χαβαρίου αυτή τη φορά, με 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου και σκαρφάλωσε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Πάντως, η ομάδα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 15΄ όταν ο Μπουρούκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπελεκούκιας με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Μπατζακόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σταθόπουλο.

Η Προοδευτική άνοιξε το σκορ στο 20΄ με πέναλτι, που κέρδισε ο Νικολετάκης από τον Χριστόπουλο και εκτέλεσε ο ίδιος. Και στο 35΄ ο έμπειρος επιθετικός με ατομική ενέργεια από αριστερά σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 75΄, ο 17χρονος Γιώργος Μπερούκας σούταρε λίγο άουτ και στο 85΄ απευθείας φάουλ του Σαρανταυγά σταμάτησε στο  δοκάρι.

 

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Πατσούρας (80΄ Κατσιμιτσίρης), Μούζος, Λιακόπουλος  Ορλώφ, Βαλογιάννης (85΄ Πρωινός), Αποστολόπουλος (70΄ Βασιλόπουλος), Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Μιχαλόπουλος (69΄ Μπιτούνης), Νικολετάκης.

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Μαργαρώνης (55΄  Γ. Μπερούκας), Χριστόπουλος, Ρούνης, Μπελεκούκιας, Μπουρούκης, Καμαρινός, Μπατζακόπουλος (65΄ Γιαννόπουλος), Σταυρούλιας, Λ. Μπερούκας (46΄ Σαφαρής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος