FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Ολυμπιακός Ζ. 2-1: Επέστρεψε στις νίκες

Ημερομηνία: 06-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας επέστρεψε στα τρίποντα, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού Ζαχάρως, το Σάββατο στο γήπεδο του Πλατάνου.  Πρώτος απείλησε ο Ολυμπιακός στο 10΄ με ένα σουτ του Μαντά που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μικελόπουλος. Στο 20΄ απάντησε στις ευκαιρίες ο Ενιπέας, με ένα σουτ του Παπαγεωργίου στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Ενιπέας πίεσε περισσότερο και στο 56΄ ο Π. Τσίγκρηλας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0). Τέσσερα λεπτά μετά ο Τσαντίλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Τριανταφύλλης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 80΄ η ομάδα του Σταύρου Μεντή μπήκε στο παιχνίδι με διαγώνιο σουτ του Χριστόπουλου (2-1) αλλά στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι «πράσινοι»  του Νίκου Γκρίλλα πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο.

 

Ενιπέας: Μικελόπουλος, Γκουβέρος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (87’ Κότσιφας), Δ.Τσίγκρηλας , Κύτταρης, Γκρίλλας, Δαβουρλής (20’ λ.τρ. Γαλανόπουλος), Π. Τσίγκρηλας (90’ Τριανταφυλλίδης), Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης.

Ολυμπιακός: Καψιμάλης, Νικολόπουλος, Χριστόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Μπαρτζάκος (66’ Μπενάλντο), Κόσσυφας (77’ Λαμπρόπουλος), Γκούσκος, Μαντάς, Κουρούβανης (46’ Μπιμπής), Οικονομίδης (71’ Σάλα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος