FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μεγάλη η νίκη του Αλφειού

Ημερομηνία: 21-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Πέντε αγωνιστικές είχε να δει το χρώμα της νίκης ο Αλφειός. Την έβδομη αγωνιστική είχε νικήσει 1-0 τη Θύελλα στο Επιτάλιο και ακολούθησαν διαδοχικές ήττες στα Σαβάλια, στο Επιτάλιο από τον Ενιπέα, καπάκι από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, ήττα πάλι μέσα από τη Νίκη και τέλος ήττα στην Παλαιά Μανολάδα. Στο διάστημα αυτό είχε αντιμετωπίσει δύσκολα παιχνίδια και κάποιες άσχημες διαιτησίες και την απουσία του γκολεαδόρ, Δημήτρη Μπάρκα, η απουσία του οποίου στοίχισε στην ομάδα. Ο Μπάρκας είχε να παίξει από την 7η αγωνιστική. Επέστρεψε προχτές. Πέτυχε δύο γκολ και αισίως έφτασε τα επτά.

*Ήταν μια εξαιρετικής σημασίας νίκη επί ανώτερου αντιπάλου, όπως είναι ο Ξενοφών που κράτησε την υπεροχή, αλλά ο Μπάρκας είχε άλλη γνώμη. Ο Αναστάσης Σακελλαρίου που κάθισε κάτω από τα δοκάρια (ο Μπίζος τιμωρημένος), ο Μανέτας, ο Μερτζάνης και ο Πεσκελίδης βοήθησαν πολύ, ενώ στο τέλος μπήκε ο Πέρρας, ένας καλός μεσοαμυντικός που μπορεί να βοηθήσει μελλοντικά. Ο Δημήτρης έκανε δεύτερη συμμετοχή φέτος.

*Στη συνέχεια η ομάδα του Αλέκου Τομαρόπουλου πάει στο Κουρτέσι, όπου στη λήξη του γύρου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

 

Στην πρωτοπορία το Γεράκι

Πλώρη για την πρώτη θέση έχει βάλει στον όμιλο του κάμπου ο Εθνικός Γερακίου. Με το κλείσιμο του πρώτου γύρου η ομάδα έχει πετύχει επτά νίκες (τρεις εκτός έδρας), τρεις ισοπαλίες και μόνο μια ήττα στη Βάρδα. Μια πολύ καλή συγκομιδή που δείχνει πως η ομάδα αυτή μπορεί να τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Ο Σταύρος Μαρκόπουλος με 16 γκολ είναι πρώτος σκόρερ του ομίλου.

*Ακολουθεί σε απόσταση τριών βαθμών ο Αετός Κέντρου, ο οποίος έχει εφτά νίκες (όσες και το Γεράκι) αλλά έχει και τρεις ήττες. Όμως θα παίξει μέσα στο β΄ γύρο με το πρωτοπόρο Γεράκι! Άρα αναμένεται «μάχη» στη συνέχεια. Ο Θύμιος Κόντης είναι ο πρώτος κανονιέρης της ομάδας του Φράγματος με 13 γκολ.

 

Εξαιρετική εκλογή

Συγχαρητήρια ανήκουν στο Μάριο Λαμπρόπουλο, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές του Επιμελητηρίου Ηλείας συγκέντρωσε ικανό αριθμό προτιμήσεων ώστε να εκλεγεί. Είναι τιμή για τον ποδοσφαιρικό και κυρίως το διαιτητικό χώρο αυτή η εκλογή του, η οποία τον ανεβάζει στη συνείδηση και του φίλαθλου κόσμου.

 

Πάθημα

Συνέβη μόλις προχτές σε αγώνα Γ΄ τοπικής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ 2-3 κι εκεί θεώρησαν καλό να βάλουν μέσα παίκτη «παράνομο» με την ελπίδα ότι οι άλλοι δεν θα τους έπαιρναν είδηση. Αμ δε. Την πάτησαν, γιατί οι γηπεδούχοι ήξεραν την περίπτωση. Το τελικό σκορ 4-3 δείχνει πως οι φιλοξενούμενοι κάθισαν κι… έχασαν. Έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Συμβαίνουν κι αυτά στην ποδοσφαιρική μας κοινωνία.

 

Χωρίς λόγο κι αφορμή

Μετά το Γρηγόρη Ηλιόπουλο, τον οποίο η Επιτροπή του προέδρου Άρη, έχει βάλει σε καραντίνα, ήρθε η ώρα του Ανδρέα Δούφα να… πληρώσει τη συγγενική σχέση μας. Ο παλαίμαχος διαιτητής πήγε ως θεατής σε αγώνα της Σαλμώνης και στο ημίχρονο μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών προφανώς να τους χαιρετήσει. Η κίνηση του αυτή καταδόθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, ο οποίος έκτοτε τον έθεσε εκτός ορισμών παρατηρητών διαιτησίας.

*Χωρίς να τον καλέσει σε έγγραφη απολογία. Με συνοπτικές διαδικασίες, παρά την αντίρρηση των μελών της Επιτροπής, αφού ο Δούφας σε κανένα παράπτωμα δεν υπέπεσε, τέθηκε στο περιθώριο με το έτσι θέλω. Θα μπορούσε κάποιος από την ΕΠΣΗ να μας πει σε ποιο παράπτωμα του Κανονισμού Διαιτησίας υπέπεσε ο Ανδρέας;  Και κάτι ακόμη, έτσι μπορεί να μεταχειρίζεται η Επιτροπή οικογενειάρχες και μάλιστα πτυχιούχους ανώτατης σχολής που πάνε στα γήπεδα για 12 ευρώ;

 

Το ημερολόγιο του Άφοβου

Καλαίσθητο επετειακό ημερολόγιο για το 2018 κυκλοφόρησε ο Άφοβος Βροχίτσας, που είναι ένα από τα ιστορικά σωματεία της Ένωσης Ηλείας. Το ημερολόγιο περιέχει τις ομάδες που έπαιξαν στα τοπικά πρωταθλήματα από το έτος της ανασυγκρότησης του σωματείου 2012 ως και σήμερα.

*Η διοίκηση του σήμερα που έχει πρόεδρο τον Πάνο Κοτσιλίμπα και μέλη τους Βασίλη Γ. Κατελούζο, Βασίλη Μπιρμπίλη, Γιώργο Σπυρόπουλο, Κώστα Φωτόπουλο, Σπύρο Γάζο, Φώτη Καφούσα, Βασίλη Π. Κατελούζο ευχαριστεί ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοικητικά συμβούλια, συγχωριανούς και τους απανταχού Βροχιτσάνους που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν την ομάδα!

*Ο Άφοβος στη φετινή περίοδο αγωνίζεται στον όμιλο του κάμπου στη Β΄ τοπική κι έχει προπονητή το Χρήστο Αγγελόπουλο. Με το κλείσιμο του πρώτου γύρου η ομάδα κατέχει την 5η θέση στη βαθμολογία κι έχει ως στόχο την είσοδο στα πλέι-οφ. Μέχρι τώρα έχει πετύχει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες κι έχει χάσει 2 φορές. Τέρματα 21-13. Θα πετύχει το στόχο της αν εκμεταλλευτεί την έδρα.

 

Συλλυπητήρια

Με δήλωσή του ο πρόεδρος του Άφοβου Βροχίτσας, Πάνος Κοτσιλίμπας, εκφράζει συλλυπητήρια στον ομόλογό του της Προόδου Σαλμώνης, Σάκη Αθανασούλη για το θάνατο του πατέρα του.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot