FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η απίστευτη «αυτοκτονία» του Κοροίβου

Ημερομηνία: 16-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεν υπήρξε ποτέ ούτε ένας από τους χίλιους θεατές που είδαν στο κλειστό της Αμαλιάδας το τελευταίο παιχνίδι του Κοροίβου με τα Τρίκαλα που πίστευε πως ήταν δυνατόν οι «μπλε» να χάσουν αυτό το παιχνίδι. Κα-νέ-νας! Κι όμως έχασαν. Κανένας δεν μπορεί να ερμηνεύσει αυτή την ήττα που προήλθε από μια ομάδα που φέτος δεν είχε νικήσει εκτός έδρας!

*Φαίνεται πως συνωμότησε το σύμπαν κατά του Κοροίβου και τούτο, γιατί έχουμε ακούσει δεκάδες ερμηνείες της ήττας. Ο κόουτς Τακιανός έδωσε τη δική του ερμηνεία: «Οι παίκτες του Κοροίβου είχαν βάρος με τη μπάλα στα χέρια, καθώς κρινόταν η παραμονή!».

*Η παραμονή ωστόσο είχε χαθεί την περασμένη Τετάρτη με την Κύμη σε εκείνο το 62-60 κι όχι προχτές, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

*Και μία απορία για την ΕΟΚ: Πώς όρισε για το παιχνίδι ως πρώτο διαιτητή τον κορυφαίο Σχοινά και τους Γεωργιάδη, Ανδρικοπούλου, οι οποίοι, ειρήσθω εν παρόδω, δεν έδωσαν ούτε ένα σφύριγμα στον Κόροιβο… Τέλος!

 

Έφυγαν… γραβατωμένοι!

Την απορία μου, τι ακριβώς έκαναν από τις 6 το απόγευμα ως τις 10.30 τη νύχτα που αποχώρησαν για την Ήπειρο ο διαιτητής Τάσης και οι Καραλής, Κόλλιας, θα μου τη λύσει κάποιος; Ως κύριοι έβαλαν τις γραβάτες  τους κι έφυγαν φρουρούμενοι από μια δεκάδα ένοπλους αστυνόμους. Είχαν κάνει τη δουλίτσα τους. Τεσσεράμισι ώρες για να συντάξουν το φ.α., δηλαδή μια κόλα αναφοράς!

*Είδαν τα πάντα, αλλά δεν είδαν τους πέντε «γορίλες» πίσω από τον πάγκο του Ηροδότου. Ούτε είδαν ποιος άρχισε τα επεισόδια κατά του Κώστα Ντάβαρη. Ούτε είδε τα δύο πέναλτι γιατί πριν τη δεύτερη ανατροπή του Κέρι στο 35΄ είχε γίνει και άλλη μέσα και την έδωσε έξω!

*Την ερχόμενη Παρασκευή η υπόθεση θα συζητηθεί στην Πειθαρχική της ΕΠΟ…

 

Κοσμοσυρροή στο Τραγανό

Πεντακόσιοι φίλαθλοι είδαν τον πρώτο τελικό για την ανάδειξη πρωταθλητή στην Α΄ τοπική προχτές στο Τραγανό. Η Νίκη είχε το δικό της κόσμο αλλά και η «μαυρόλευκη» ομάδα είχε το δικό της, που ήταν εκδηλωτικός στο έπακρο. Φίλαθλοι ήταν απ’ όλη την Ηλεία, ακόμη και από τον Πύργο. Εκεί ήταν και μέλη της ΠΑΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο Πέτρο Μπηλιώνη.

*Αποζημιώθηκαν όλοι, γιατί το παιχνίδι ήταν όμορφο με συγκλονιστικές φάσεις και δύο πολύ ωραία γκολ από το Δημητρουλόπουλο (Δόξα) και το Γεωργιόπουλο (Νίκη).

*Εκτός από όσους έπαιξαν, στον πάγκο ήταν ακόμη: Ρούνης, Δ. Κασσιανός, Ανδριόπουλος, Σαραντούλιας (Νίκη), Αθανασόπουλος, Μπλετσάκης, Ντάρλας, Αργυρόπουλος (Δόξα).

*Πολύ καλός ο ρέφερι Θανάσης Γκατζόπουλος. Αν είχε αποφύγει 2-3 λάθος σφυρίγματα στον καταλογισμό των φάουλ θα ήταν άριστος. Οι πλαϊνοί Κοιλιομενιάτης, Κορδάτος είχαν ορισμένες λανθασμένες υποδείξεις, που ωστόσο δεν επηρέασαν το παιχνίδι. Πολύ καλός ο τέταρτος Β. Τσάκαλης.

*Κίτρινες κάρτες είδαν: Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Δούλος, Ν.Κολοτούρος (Νίκη), Σιούλας, Πυρρής, Γεωργόπουλος (Δόξα), κάπως υπερβολικός αριθμός κατά τη γνώμη μας.

*Τον αγώνα μετέδωσε ραδιοφωνικά για την ΕΡΑ Πύργου, ο Μπάμπης Πλάγος.

 

Πανηλειακός: Παίκτες και συμμετοχές

Κλείνουμε σήμερα τα σχόλια για τη φετινή ομάδα του Πύργου. Ο Πανηλειακός χρησιμοποίησε συνολικά 26 παίκτες. Κάποιων η συμμετοχή ήταν τυπική. Για παράδειγμα ο Σκοζάι έπαιξε 8 λεπτά με τη Ζάκυνθο και 28 λεπτά με το Ληξούρι. Ο Πρέντι 6 λεπτά με Λεωνίδιο και ο Κόκκινος 3 λεπτά με Λεωνίδιο. Τέλος ο Πλαστουργός μπήκε για ένα δίλεπτο στο παιχνίδι με τη Βάρδα.

*Πρώτοι σε συμμετοχές δύο από τους κορυφαίους της χρονιάς, οι Σούλης, Λεβέντης με 22 συμμετοχές σε σύνολο 22 αγωνιστικών! Ο Λεβέντης έπαιξε 1961 λεπτά και ο Σούλης 1950. Είκοσι μία συμμετοχές και 1890 λεπτά είχε ο Νικολόπουλος και από 20 συμμετοχές οι Καπετανάκης (1800 λεπτά) και Γκοτσούλιας (1744 λεπτά). Είκοσι μία συμμετοχές είχε ο Σέχου (1489 λεπτά) και 19 ο Σωτηρόπουλος (1493 λεπτά). Τις ίδιες συμμετοχές, αλλά με χρόνο 1181 λεπτά είχε ο Κολόκας. Ακολουθούν με 18 συμμετοχές οι Κρεββατάς (1340 λεπτά), Νιφορόπουλος (1314 λεπτά). Έπεται με 17 συμμετοχές ο νεαρός Μπουρνέλης (1244 λεπτά).

*Είκοσι μία συμμετοχές, αλλά με λιγότερα λεπτά συμμετοχής είχε ο Χατζηστάμου (902 λεπτά). Ακολούθησε ο Μπουρλάκης με 15 συμμετοχές και 1210 λεπτά και ο έγχρωμος Ντάνκουα (1057 λεπτά) που το Γενάρη αποτέλεσε παρελθόν.

 

Λιγότερος χρόνος συμμετοχής

Βουργουντζής 221 λεπτά (9 συμμετοχές), Δαβουρλής 100 (6), Θ.Ασημακόπουλος 249 (4), Κ. Ασημακόπουλος 37 (3), Γιαννακόπουλος 44 (3), Κατελούζος 184 (6), Γεωργακόπουλος 32 (3).

*Δύο ενενηντάλεπτες συμμετοχές είχε ο Σάκης Θεοδωρακόπουλος, αναπληρωματικός τερματοφύλακας που έπαιξε με Λεωνίδιο και Τσικλητήρα.

 

Οι ερυθρόλευκοι σκόρερς

Πρώτοι σκόρερς ο Πυργιώτης πολυσύνθετος παίκτης Γιάννης Σωτηρόπουλος με 8 γκολ. Μαζί του ο Κρεββατάς ομοίως με 8 γκολ. Ακολούθησαν οι Γκοτσούλιας 3 γκολ, από δύο οι Ντάνκουα, Μπουρλάκης, Χατζηστάμου και από ένα οι Σούλης, Νιφορόπουλος, Θ. Ασημακόπουλος, Μπουρνέλης, Λεβέντης.

*Ευχαριστούμε το φίλο και αναγνώστη της στήλης Π.Σπηλιόπουλο που βοήθησε τον υπογράφοντα με τα στατιστικά του.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot