FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Ειδικό Τουρνουά Ανόδου: Στη μάχη ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 16-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κοντράρεται σήμερα στις 8μ.μ., στο κλειστό της Ήλιδας, με τη Γ.Ε. Ηρακλείου

Στη μάχη της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία ρίχνεται από σήμερα ο Κόροιβος, στα πλαίσια του Ειδικού Τουρνουά Ανόδου της Β΄ Εθνικής, που διεξάγεται από σήμερα έως και την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας. Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα θα αντιμετωπίσει στις 8μ.μ. τη Γ.Ε. Ηρακλείου και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη διοργάνωση, έτσι ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην Α2. Οι κυανόλευκοι της Αμαλιάδας έφτασαν στην τελική φάση αήττητοι (15 στα 15) και μάλιστα χωρίς να χάσουν σετ, δείχνοντας πως έχουν τις δυνατότητες να κάνουν το βήμα παραπάνω φέτος και να επιστρέψουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Το Τουρνουά αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό, αφού συμμετέχουν οι πέντε πρωταθλήτριες ομάδες των Περιφερειών τους και συγκεκριμένα οι εξής: Κόροιβος (πρωταθλητής Πελοποννήσου), Νέοι Βύρωνος (πρωταθλητές Αθήνας-Ανατολικής Αττικής), Α.Ε. Αρμενίων (πρωταθλήτρια Δυτικής Αττικής), Γ.Ε. Ηρακλείου (πρωταθλήτρια Κρήτης), Α.Σ. Σύρου (πρωταθλητής Κυκλάδων-Δωδεκανήσων). Από τις πέντε ομάδες, την άνοδο θα πάρουν οι τρεις πρώτες της βαθμολογίας, αφού παίξουν όλοι με όλους (τέσσερις αγώνες κάθε ομάδα).

 

Ελεύθερη είσοδος

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους (θα υπάρχει μόνο προαιρετική οικονομική ενίσχυση) και το γεγονός αυτό επιτάσσει το κλειστό της Αμαλιάδας να γεμίσει από κόσμο και να δώσει ώθηση στους «κυανόλευκους». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κόροιβος διαθέτει μόνο Αμαλιαδίτες βολεϊμπολίστες (ο μοναδικός μη Αμαλιαδίτης, ο Χρυσόστομος Παντελίδης, είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί στο Τουρνουά) και πέντε νεαρούς παίκτες (κάτω των 18 ετών) στη 12άδα, που χρειάζονται θερμή στήριξη για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη διοργάνωση. Νωρίτερα σήμερα και συγκεκριμένα στις 6μ.μ., θα διεξαχθεί ο αγώνας Νέοι Βύρωνος-Α.Ε. Αρμενίων.

Το πλήρες πρόγραμμα

Τετάρτη 16/5/2018

Ώρα 18:00: ΑΟ Νέοι Βύρωνος – ΑΕ Αρμενίων

Ώρα 20:00:  ΑΣ Κόροιβος – ΓΕ Ηρακλείου

 

Πέμπτη  17/5/2018  

Ώρα 18:00: ΓΕ Ηρακλείου – ΑΟ Νέοι Βύρωνος

Ώρα 20:00: ΑΣ Σύρου – ΑΣ Κόροιβος

 

Παρασκευή  18/5/2018

Ώρα 18:00: ΑΟ Νέοι Βύρωνος – ΑΣ Σύρου

Ώρα 20:00: ΑΕ Αρμενίων – ΓΕ Ηρακλείου

 

Σάββατο 19/5/2018

Ώρα 17:00: ΑΣ Σύρου – ΑΕ Αρμενίων

Ώρα 19:00: ΑΣ Κόροιβος – ΑΟ Νέοι Βύρωνος

 

Κυριακή 20/5/2018

Ώρα 11:00: ΓΕ Ηρακλείου – ΑΣ Σύρου

Ώρα 13:00: ΑΕ Αρμενίων – ΑΣ Κόροιβος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος