FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Την Παρασκευή η απολογία

Ημερομηνία: 16-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την προσεχή Παρασκευή θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής για την τύχη του αγώνα  ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ηρόδοτο, που διεκόπη στο ημίχρονο λόγω επεισοδίων. Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Ε.Π.Ο., κάλεσε σε απολογία τον Αστέρα, τον Ηρόδοτο, τον προπονητή των Κρητικών Μανώλη Παπαματθαιάκη αλλά και  τον γυμναστή Ανδρέα Ξυδάκη.

Ο Ξυδάκης, αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας για την επίθεση στον Ντάβαρη, ο Παπαματθαιάκης φέρεται με βάση το φύλλο αγώνα να έχει χτυπηθεί, ενώ ο Αστέρας και ο Ηρόδοτος, καλούνται σε απολογία για τη σύρραξη και φυσικά για τη διακοπή του παιχνιδιού.

Ο Αστέρας, προετοιμάζεται για να πάει στην υπόθεση, έχοντας ενημερωθεί το νομικό του επιτελείο και σύμφωνα με πληροφορίες, κρατάει κάποια ατράνταχτα ατού, με βάση τα οποία θα προσπαθήσει να αποφύγει πιθανή δική του τιμωρία.

Στα Σπάτα την Κυριακή

Κατά τα άλλα, ο Αστέρας προετοιμάζεται για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής στα Σπάτα με τον Αήττητο, για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ. Σε αυτό τον αγώνα, πιθανότατα  δεν θα επιστρέψουν από τιμωρία οι Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος, εφόσον δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας Αστέρας-Ηρόδοτος. Το ματς είναι κρίσιμο, οι «βυσσινί» θέλουν μόνο νίκη και εν συνεχεία  θα περιμένουν την άλλη εβδομάδα την απόφαση του αθλητικού δικαστή για το διακοπέν παιχνίδι με τον Ηρόδοτο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος