FOLLOW US: facebook twitter

Φούντωσε η Σπιάντζα, πνίγηκε ο Πύργος: Δηλητηριώδεις τοξίνες κάλυψαν την πόλη

Ημερομηνία: 05-09-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”70238″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο εφιάλτης των σκουπιδιών παραμένει ζωντανός στο δήμο Πύργου. Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Δευτέρας ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή κοντά στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας, όπου κάηκαν σκουπίδια και μπάζα.

Η κατάσταση ήταν τραγική και η ατμόσφαιρα αποπνικτική τόσο για τους πυροσβέστες που επιχείρησαν εκεί, όσο και για τους κατοίκους – παραθεριστές της περιοχής.

Το μεγάλο μέτωπο της πυρκαγιάς μέσα στη νύχτα φαινόταν έντονα μέσα από την πόλη του Πύργου, ενώ η κατάσταση δεν άργησε να γίνει το ίδιο αποπνικτική με τους πολίτες να επηρεάζονται από τις δηλητηριώδεις τοξίνες που εκλύονταν από την καύση των σκουπιδιών. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πύργου.

Έως αργά το μεσημέρι της Τρίτης η φωτιά συνέχιζε να καίει μέσα στους όγκους των κλαδεμάτων, των σκουπιδιών και των μπαζών, αναγκάζοντας την Πυροσβεστική να αναζητήσει άλλους τρόπους για την κατάσβεσή της μιας και με τη ρίψη νερού δεν μπορούσε να γίνει κατάσβεση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot