FOLLOW US: facebook twitter

Την Κυριακή το Μυρσινέικο καρναβάλι

Ημερομηνία: 15-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52426″ img_size=”full”][vc_column_text]Αποκριάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους με αποκορύφωμα το Μυρσινέικο κανρναβάλι την προσεχή Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός  Σύλλογος Μυρσίνης με την στήριξη του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Έτσι, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί ως τις 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού με την συμμετοχή ομάδων μικρών και μεγάλων, ενώ στις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας θα γίνει το Αντάμωμα των Γεννιτσάρων στην αγορά του χωριού.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου όπου στις 11 το πρωί ο Γεννιτσαρίστικος χορός θα κάνει το γύρο της Μυρσίνης, ενώ 5.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το Μυρσινέικο καρναβάλι για το οποίο προετοιμάζεται πυρετωδώς ο σύλλογος και οι κάτοικοι του χωριού.

Βεβαίως από τις αποκριάτικες εκδηλώσεις δεν θα λείψει ο εορτασμός της Καθαρής Δευτέρας. Έτσι η Μυρσίνη θα γιορτάσει τα Κούλουμα αρχικά με ποδηλατάδα στις 11 το πρωί με εκκινηση από την πλατεία Παλιολίβαδου και προορισμό την παραλία, όπου στις 12 θα ακολουθήσει το πέταγμα του χαρταετού με την συμμετοχή δεκάδων μικρών και μεγάλων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot