FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζ.- Ενιπέας 3-2: Απόσβεση με χατ-τρικ ο Έλιοτ!

Ημερομηνία: 15-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως πήρε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ηλείας, με αντίπαλο το δυνατό Ενιπέα, με σκορ 3-2, χθες στο γήπεδο Ζαχάρως. Η ομάδα του Σταύρου Μεντή είχε σε εκπληκτική  μέρα τη μεγάλη χειμερινή μεταγραφή της που ακούει στο όνομα Ντάνιελ Έλιοτ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και μάλιστα το νικητήριο γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Ενιπέας είχε… στενή σχέση με τα δοκάρια χθες. Μόλις στο 2΄ η εκτέλεση κόρνερ του Τσαντίλη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 10΄ στο δοκάρι σταμάτησε και η προσπάθεια του Μάζη. Πέντε λεπτά μετά ο επιθετικός του Ενιπέα έκανε το 0-1 με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Τσαντίλη. Και στο 25΄ η μπάλα προσέκρουσε και τρίτη φορά στα δοκάρια του Ολυμπιακού, σε προσπάθεια του Παναγιώτη Τσίγκρηλα! Ο Ολυμπιακός στο α΄ μέρος είχε ένα ακυρωθέν γκολ του Οικονομίδη ως οφσάιντ, που έφερε τις διαμαρτυρίες του. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Έλιοτ ισοφάρισε με δυνατό σουτ. Στο 62΄ ο Μάζης αστόχησε από κοντά και στο 65΄ ο Έλιοτ ήταν πιο εύστοχος γράφοντας το 2-1. Στο 80΄ οι ερυθρόλευκοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκούσκου με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παιχνίδι και τρία λεπτά ο Μάζης ισοφάρισε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τσαντίλη. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ενιπέα, ο Έλιοτ από κοντά πέτυχε το 3-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς  από παίκτες και παράγοντες του Ολυμπιακού.

 

Ολυμπιακός Ζ.: Καλογήρου, Κουτσογιαννόπουλος, Χριστόπουλος, Ρηγόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Γκούσκος, Κουρούβανης (46’ Νικολόπουλος), Οικονομίδης (84’ Αλεξανδρόπουλος), Έλιοτ, Μπιμπής, Λαμπρόπουλος (78’ Σωτηρόπουλος)

Ενιπέας: Μικελόπουλος, Κύτταρης (65’ Βαγγόπουλος), Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Τσίγκρηλας Δ., Μάζης, Γκρίλλας (70’ Καλαντζής), Π. Τσίγκρηλας, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης (72’ Ραυτόπουλος).

Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος