FOLLOW US: facebook twitter

Στο δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου τα προσφυγόπουλα της Μυρσίνης

Ημερομηνία: 30-12-2016 | Συντάκτης:

mursini-sxoleio2

8 προσλήψεις εκπαιδευτικών ανακοινώθηκαν χθες από το Υπουργείο για τα παιδάκια του LM

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2016-2017 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές πλήρους και μειωμένου ωραρίου 44 εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ02-Φιλολόγων, ΠΕ03-Μαθηματικών, ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας,  ΠΕ08-Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ19-20-Πληροφορικής και  ΠΕ32-Θεατρικών Σπουδών για απασχόληση σε Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ). Στην Ηλεία για τα προσφυγόπουλα του Κέντρου Φιλοξενία προσφύγων της Μυρσίνης προσλαμβάνονται 7 δάσκαλοι στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση , οι 4 με μειωμένο ωράριο και οι 3 με πλήρες ωράριο και μια φιλόλογος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας   την   9η Ιανουαρίου 2017, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε ΔΥΕΠ μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Από τις 12 Γενάρη στα θρανία

Έτσι, μετά και από τις παραπάνω προσλήψεις εκπαιδευτικών και μετά από επικοινωνία μας με τον Δ.ντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Παναγιώτη Ζέβλα, ενημερωθήκαμε ότι στις 9 Ιανουαρίου 2017 θα γίνει η τοποθέτηση των εκπαιδευτικών που έχουν προσληφθεί, στο δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου όπου και θα φοιτήσουν σε απογευματινή βάρδια  από τις 2 το μεσημέρι ως τις 6 το απόγευμα, 47 προσφυγόπουλα και θα μεταφέρονται με λεωφορείο. Ο κ. Ζέβλας τόνισε ότι πιστεύει πως στις 12 Ιανουαρίου θα μπορέσουν να ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματα και θα καταρτιστεί το πρόγραμμα εκπαίδευσής τους.

Από τα 119 παιδάκια που φιλοξενούνται στο LM της Μυρσίνης, θα φοιτήσουν συνολικά τα 74. Τα 47 στο δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου και τα υπόλοιπα που είναι νηπιακής ηλικίας, θα πάνε στο νηπιαγωγείο το οποίο θα λειτουργήσει εντός της δομής στη Μυρσίνη. Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Ζέβλας ο χώρος είναι έτοιμος, το νηπιαγωγείο είναι πλήρως εξοπλισμένο αλλά ακόμα δεν έχει προσληφθεί κανένας νηπιαγωγός. Μόλις γίνουν προσλήψεις νηπιαγωγών από το Υπουργείο, θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Τα ονόματα των προσληφθέντων

Από την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση προσλαμβάνεται η φιλόλογος Νικολέτα Παναγιώταρου με μειωμένο ωράριο.

Από την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση προσλαμβάνονται οι δάσκαλοι: Τσιμούκη Μαρία- Λουκία, Γκαρδιάκος Σωτήρης, Στυλιανόπουλος Μενέλαος και Πελέκη Αικατερίνη με μειωμένο ωράριο.

Με πλήρες ωράριο προσλαμβάνονται οι: Μίχου Μαρία, Τσιφτσόπουλος Κων/νος και Βουλγαρούλη Βασιλική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot