FOLLOW US: facebook twitter

Στα «τσακίδια»

Ημερομηνία: 15-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39216″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεν προκάναμε να νοιώσουμε τις «φθινοπωρινές δροσιές» που μας κέρασε από τη ΔΕΘ  ο Αλέξης Τσίπρας και οι διεθνείς μετεωρολόγοι έπιασαν δουλειά. Δυσοίωνες λέει οι προγνώσεις. Μπορεί το 2017 να φύσηξαν ούριοι άνεμοι και να περάσαμε τον πήχη των θεσμών που μας προπονούν οχτώ  χρόνια τώρα, όμως το 2018 τα βαρομετρικά προβλέπονται χαμηλά. Κι αν φέτος κουτσά- στραβά την σκαπουλάρουμε του χρόνου τα πράγματα αγριεύουν.

Άλλο να κυνηγάς μια ανάπτυξη 1,7% και άλλο να πρέπει να σκαρφαλώσεις στο 3,5% του ΑΕΠ. Είναι και κείνα τα πλεονάσματα που πρέπει να αποταμιεύουμε κάθε χρόνο και άντε εσύ με τέτοια «οικονομία δυνάμεων» να ανέβεις το Έβερεστ. Έχεις και εκείνο το φαρμακόγλωσσο ΔΝΤ που έχει λυσσάξει μήνες τώρα να φέρει την βαρυχειμωνιά του 2020 μια ώρα αρχύτερα. Να φορέσουμε το φέσι σε συντάξεις και αφορολόγητο από τώρα για να είμαστε λέει προετοιμασμένοι.

Αλλιώς θα μας βρουν χειρότερα. Διαφωνούν βέβαια οι Ευρωπαίοι δανειστές που για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν να μας ρίξουν την ψυχολογία στα τάρταρα. Από την άλλη είναι και εκείνη η δέσμευση για «απομείωση του χρέους» που δεν θέλουν καν να την σκέφτονται. Θες γυρεύοντας να τους βρει κανένας μπελάς.

Άσε λοιπόν να πάει το ΔΝΤ στα τσακίδια μπας και γλιτώσουν κι αυτοί και εμείς…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot