FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 5 Μαΐου

Ημερομηνία: 05-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι Planet of Zeus στο «Τετράστιχο»

Οι Planet of Zeus ζωντανά στο «Τετράστιχο Live theatre»! Μαζί τους οι δικοί μας «Perfect Mess» και οι «Mr.Booze»! Οι Planet of Zeus έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία heavy rock συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής. Πέραν όμως της πολύχρονης διαδρομής και της διαρκούς ανανέωσης της δισκογραφίας τους, οι Planet απέκτησαν αυτό το στάτους και την καθολική αποδοχή του κοινού μέσα από τις εκατοντάδες εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Οι πόρτες ανοίγουν λίγο μετά τις 10:30 και η είσοδος είναι 8 ευρώ. Μην το χάσετε!

Συναυλία μουσικής δωματίου από το Ελληνικό Ωδείο Πύργου

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου πραγματοποιεί συναυλία μουσικής δωματίου με τον Σωτήρη Πλανήτερο στην κιθάρα και την Δώρα Ξένου στο πιάνο, το Σάββατο 6 Μαϊου στις 8:30μ.μ., στην αίθουσα συναυλιών του Ελληνικού Ωδείου Πύργου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Δώρα Ξένου σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα πιάνου. Πήρε το πτυχίο Πιάνου, το πτυχίο Αρμονίας και το πτυχίο Αντίστιξης  με καθηγητή τον Δημήτρη Δημακόπουλο. Συνέχισε τις σπουδές  στο πιάνο  στο Ωδείο Αθηνών,  με καθηγήτρια την Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου. Απέκτησε το Δίπλωμα πιάνου (τάξη Δώρας Ρόζη) και το Πτυχίο Φυγής (τάξη Στάθη Γυφτάκη) από το Ελληνικό Ωδείο.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου με τους Μ.Tirimo, B.Ringeissen, Α.Λεϊμονή, Δ.Ευνουχίδου, Α.Μπαλτά και άλλους. Διδάσκει πιάνο και θεωρητικά στο Ελληνικό  ωδείο (παράρτημα Πύργου) και στο Πολύτεχνο ωδείο Αμαλιάδας.

Ο Σωτήρης Πλανήτερος είναι διπλωματούχος κιθάρας με ”Άριστα” παμψηφεί – τάξη Δ. Δημακόπουλου, Δημοτικό Ωδείο Πατρών και πτυχιούχος Ανώτερων θεωρητικών ( αρμονίας, αντίστιξης και φούγκας).Από το 2016 φοιτά στο τμήμα Μουσικών Σουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Έχει πάρει  μέρος σε κονσέρτα και συναυλίες, ως μέλος  διάφορων σχημάτων μουσικής δωματίου, ερμηνεύοντας έργα συνθετών από την εποχή του Μπαρόκ έως και τον  20ό αιώνα. ‘Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια κιθάρας με τους: Ε. Ασημακόπουλο– Λίζα Ζώη, Ε. Μπουντούνη, Joseph Urshalmi, T.M. Pering, Margarita Escarpa κ.ά. Από το 2003 διδάσκει μουσική σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και κιθάρα σε Μουσικά σχολεία της Δευτεροβάθμιας (Τρίπολη, Βαρθολομιό, Πάτρα, Άμφισσα, Λαμία). Σήμερα διδάσκει στο Πολύτεχνο Ωδείο Αμαλιάδας και στο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Δελφών.

 

Μr ENARtO στο «Deus»

Με freestyle-electronica ρυθμούς «ντύνεται» μουσικά η βραδιά της Παρασκευής στο «Deus Ex Musica», με τον Μr ENARtO από την kosmica Athens και τον δικό μας Alexandro K. στο intro set. Ο ήχος του ENARtO ξεπηδά από είδος σε είδος αρμονικά και με μοτίβο «μουσικές από όλο τον κόσμο» συνεχίζεται ο «χαβάς» μιας πολυετούς πορείας εις τα δρώμενα. Futurejazz, drum n’bass, nusoul & funk, sophisticated disco edits – deephouse και άλλες εκπλήξεις…

Ρεμπετοπαρασκευή στο «Αερικό»

Ρεμπετοπαρασκευή κι η αποψινή στο «Αερικό» στην Αμαλιάδα με τη συντροφιά του Κώστα και του Διονύση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot