FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτικά κι ανάγωγα: Χίλιες φορές να ονειρεύομαι νηστικός

Ημερομηνία: 26-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”44548″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεν ξανατρώω βράδυ. Το αποφάσισα μόλις. Τρέχω μ’ ένα καφέ όλη μέρα, τρώω γυρίζοντας στο σπίτι αργά, βαραίνω και αρχίζει το μυαλό να φέρνει σβούρες εφιαλτικές.

Προχθές είδα λέει στον ύπνο μου ένα παιδί που ονειρευόταν να στεφθεί ο «τελευταίος αυτοκράτορας» και πριν προλάβει να χαρεί τον θρόνο του, ήρθε και του κατσικώθηκε γαϊδούρι ξε- Σαμάρωτο, ντύθηκε ιππότης της Αποκαλύψεως και πήγε να ξαναπάρει τη πόλη από τους άπιστους.

Σε ρωμαϊκή αρένα μετέτρεψε την αυτοκρατορική αυλή. Και καθώς παιάνιζε ο ύμνος του Παραλόγου ο επανεμφανισθείς ως κορυφαίος και αυθεντικός της εθνικοφροσύνης αρχηγός, ο αμελής τέως πρωθυπουργός, απευθύνθηκε στο στράτευμα με διάγγελμα ότι θα φθάσει ως το τέρμα και δεν θα αφήσει τους κατσαπλιάδες που σύστησαν συμμορία να καταλύσουν την αστική δημοκρατία.

Και εκεί που ήταν στα τείχη, μεταξύ παραζάλης, ιπποσύνης και κομμουνιστικής παραφροσύνης, ευτυχώς από τον εφιάλτη ξύπνησα.

Γίνομαι έξω φρενών όταν σπαταλώ το υποσυνείδητο μου για να ονειρεύομαι αηδίες. Το αποφάσισα λοιπόν, τέρμα το  βραδινό φαγητό. Δεν μου φτάνει να τους βλέπω στο ξύπνιο μου, έρχονται τώρα να ροκανίζουν και τον ύπνο μου.

Χίλιες φορές να ονειρεύομαι νηστικός…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot