FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ο Ν. Κουρμπανάς για την αποχώρηση του

Ημερομηνία: 06-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36449″ img_size=”full”][vc_column_text]Έχοντας πλέον συμπληρωθεί λίγο περισσότερο από ένα δεκαήμερο αφότου ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς άκρως αιφνιδιαστικά αποχώρησε από τον Πύργο και τον Πανηλειακό για να πάει στο Αίγιο και τον Παναιγιάλειο (καθώς και με την ακόμα πιο ακραία κίνηση να φύγει χωρίς καν να χαιρετήσει την ομάδα και τους παίκτες), υπήρξε μια πρώτη δημόσια τοποθέτηση του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας (4/9) στο Radio-Aigialeia και στην εκπομπή των Γρηγόρη Παλούμπη και Γρηγόρη Τσεκούρα, που του πήραν συνέντευξη (γενικότερα).

Στη σχετική τοποθέτηση του ο Ν. Κουρμπανάς αφού εξέφρασε την πίστη του ότι ήδη έχει φτιαχτεί μια πολύ καλή ομάδα στον Πανηλειακό, κι ότι δεν έχει παράπονο από τους ανθρώπους της ομάδας, ανέφερε πως υπήρχαν κι άλλοι λόγοι για την αποχώρηση του. Κι άλλοι, εκτός του ότι δηλαδή ήταν ο Παναιγιάλειος η ομάδα που τον κάλεσε. Αλλά αυτούς τους “άλλους λόγους” δεν θέλει να τους πει αυτός…

Συγκεκριμένα, τα σχετικά λεγόμενα του στην εκπομπή:

“Στον Πύργο βρήκα μια πολύ καλή κατάσταση, με εξαιρετικούς ανθρώπους. Και φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο πράγμα. Όταν φύγει ο θυμός, και το τονίζω αυτό, όταν φύγει ο θυμός, τότε θα φανεί ακόμα καλύτερα τι καλό φτιάχτηκε εκεί. Κάτι πολύ καλό, που φτιάχτηκε από κοινού, μαζί από μένα και τους ανθρώπους του Πανηλειακού.

Κι όταν φύγει ο θυμός, αλλά μόνο τότε, θα καταλάβουμε ακριβώς και τους λόγους που έφυγα. Μάλλον ως τώρα, δεν καταλάβαμε καλά το γιατί, αλλά όταν φύγει ο θυμός θα καταλάβουμε…

Σε αυτό που πρέπει να σταθούμε είναι ότι, οι άνθρωποι αυτοί μου φέρθηκαν πολύ καλά και δεν υπάρχει κανένα παράπονο από αυτούς τους ανθρώπους. Κι αυτό που θέλω να τονίσω ξανά είναι ότι φτιάξαμε μαζί μια πολύ καλή ομάδα. Και αυτό επίσης, όπως και όλα, θα τα δείξει ο χρόνος. Αυτό θέλω να πω τώρα και δεν θέλω να πω κάτι άλλο.

– Σε μια ακόμα σχετική ερώτηση εκ των παρουσιαστών (“θα μπορούσες να φύγεις κι από τον Παναιγιάλειο, αν είχε κάποια πρόταση από τη Σούπερ Λιγκ, κι αν π.χ. σε έπαιρνε τηλέφωνο ο Ουζουνίδης να πας βοηθός στον ΠΑΟ;”), απάντησε τα εξής:

“Είναι η χρονική συγκυρία, είναι διάφοροι λόγοι, είναι πολλά τα θέματα που ένας προπονητής μπορεί να αποφασίσει να φύγει από μια ομάδα για να πάει σε μια άλλη. Δεν είναι μόνο αυτό που αναφέρθηκε ότι η καρδιά μου είναι στον Παναιγιάλειο. Είναι πολλά θέματα, αλλά να μην το συζητήσουμε περισσότερο αυτό. Να συμπληρώσω μόνο, για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, ότι, η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση που είχε πολλές παραμέτρους. Που είχε κι άλλες παραμέτρους, ξέχωρα από τον Παναιγιάλειο. Αυτά και …τέλος για το θέμα αυτό”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot