FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας-Ν. Κόροιβος 1-1: Ισοπαλία στο 95΄

Ημερομηνία: 28-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45932″ img_size=”full”][vc_column_text]Δραματική εξέλιξη είχε το παιχνίδι Πέλοπα-Ν. Κοροίβου που έγινε το Σάββατο στο Ενωσιακό γήπεδο (1-1). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στη μοναδική τους καλή στιγμή στο α΄ μέρος. Ήταν το 27΄ όταν ο Αστερόπουλος έπιασε σουτ εκτός περιοχής, παρενεβλήθη ο Κανελλόπουλος, άγγιξε τη μπάλα κι εκείνη κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Νωρίτερα, στο 13΄, ο Λουκάς Γαλανόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Πλατή σούταρε ασθενώς και ο γκολκίπερ του Πέλοπα απέκρουσε σε κόρνερ!

Μεγάλη ευκαιρία και μεγάλη απόκρουση. Λίγο αργότερα ο Βουρλούμης ένιωσε τράβηγμα και αντικαταστάθηκε. Αυτό ήταν όλο το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό και στο τελευταίο 20λεπτο τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 70΄ ο Βλασσόπουλος σούταρε δυνατά και η μπάλα έφυγε ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 73΄ ατύχησε ο Πέλοπας, όταν ο Κανελλόπουλος έπιασε ισχυρό σουτ που αποκρούστηκε από την κάθετη δοκό, ενώ στο 85΄ ο Κόρδος εντελώς μόνος προ του Πλατή σούταρε άουτ!

Από κει και πέρα ο Ν.Κόροιβος πίεσε πολύ ενώ η ομάδα του Πύργου οπισθοχώρησε. Τελικά στο 95΄ η ομάδα του Κατσαρού ισοφάρισε (1-). Κέρδισε ένα φάουλ που αμφισβητήθηκε έντονα  από τους γηπεδούχους. Το εκτέλεσε ο Φώτης Δρακόπουλος, η μπάλα έπεσε μεταξύ μικρής-μεγάλης περιοχής, μάλλον δεν την άγγιξε κάποιος, μπερδεύτηκε ο Πλατής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του! Από τη μια πλευρά είχαμε… φωνές και διαμαρτυρίες. Από την άλλη χαρές και πανηγύρια.

Ξεχώρισαν οι Χριστακόπουλος, Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος (Πέλοπας), Μπουτσικάκης, Δεσύλλας (κορυφαίος του Κοροίβου), Βλασσόπουλος, Δρακόπουλος. Ο Πέλοπας εξέφρασε παράπονα και διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γκολ της ισοφάρισης στο ρέφερι Ρουμπάνη.

 

Πέλοπας: Π.Κ.Πλατής, Χριστακόπουλος, Μπουλούτας (65΄ Νικολόπουλος), Καλαθάς, Παναγόπουλος, Βουρλούμης (21΄λ.τρ. Πότκα), Αστερόπουλος, Κανελλόπουλος (90΄ Π.Α. Πλατής), Δημητρόπουλος, Μπαχούρος (80΄ Λειβαδίτης).

Ν.Κόροιβος: Πανόπουλος, Γιαννόπουλος (70΄ Κόρδος), Μπουτσικάκης, Α. Γαλανόπουλος (80΄ Β. Γαλανόπουλος), Δρακόπουλος, Δεσύλλας, Μαρνέρας, Ψάρρης, Λ. Γαλανόπουλος (60΄ Τζανέτος), Γεωργίου, Βλασσόπουλος.

Π.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot