FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στην αναμονή για Μελετίδη

Ημερομηνία: 28-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας μετά το διήμερο ρεπό που πήραν οι ποδοσφαιριστές του, επέστρεψε χθες στις προπονήσεις. Αύριο Τετάρτη παίζει στη Ν.Μανολάδα με τη Δόξα για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ηλείας, χωρίς όμως να υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν προκριθεί στη επόμενη φάση και την Κυριακή οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στην Αμαλιάδα τον Αστέρα, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό Ηλία Φωτόπουλο είναι ο Αλέξανδρος Μελετίδης, που έχει ξεκινήσει τρέξιμο μετά τον τραυματισμό του και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ηλειακό ντέρμπι.

Ευχές σε Κουτσούμπα, Μελετίδη

Η διοίκηση του ΠΑΟΒ, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ευχήθηκε στους νιόπαντρους, Χρήστο Κουτσούμπα και Αλέξανδρο Μελετίδη: «Δύο άνθρωποι από την οικογένεια του Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ, ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Κουτσούμπας όπως και ο ποδοσφαιριστής  της ομάδας μας Αλέξανδρος Μελετίδης
ανήκουν πλέον στο club των παντρεμένων αφού ήρθαν σε γάμου κοινωνία με την εκλεκτή της καρδιάς τους …
Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου σας εύχεται η σημαντική αυτή μέρα να είναι η αρχή όσων ονειρευτήκατε! Στην ξεχωριστή αυτή μέρα, προμηνύονται πολλές αλλαγές στην ζωή σας. Οι αλλαγές αυτές να την γεμίσουν με χαρά, υγεία και καλούς απογόνους!
Ο κοινός σας βίος να είναι γεμάτος χαμόγελα και αγάπη!
Σας ευχόμαστε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι!
Να ζήσετε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος