FOLLOW US: facebook twitter

Οι «τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας»…

Ημερομηνία: 19-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52850″ img_size=”full”][vc_column_text]Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), ο μέσος Έλληνας εργάζεται 2.035 ώρες το χρόνο.

Σύμφωνα επίσης με τη στατιστική καταγραφή του ΟΟΣΑ ο μέσος όρος του χρόνου εργασίας στη Γερμανία είναι 1363 ώρες, ενώ Ολλανδοί, Γάλλοι και Δανοί εργάζονται λιγότερο από 1500 ώρες.

Παράλληλα εάν συγκριθούν οι αμοιβές των εργαζομένων με βάση το χρόνο εργασίας που εκείνοι δεσμεύουν, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μια τεράστια αδικία σε βάρος των Ελλήνων εργαζομένων οι οποίοι είναι πάρα πολύ χαμηλά αμειβόμενοι.

Οι μύθοι σπάνε ο ένας μετά τον άλλο.

Στην αρχή της οικονομικής κρίσης και προκειμένου να επιβληθούν σκληρά δημοσιονομικά μέτρα, οι Έλληνες εργαζόμενοι κατασυκοφαντήθηκαν και χαρακτηρίστηκαν τεμπέληδες.

Τα στοιχεία του ΟΟΣΑ όμως, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα, ότι οι εργαζόμενοι στη χώρα μας είναι οι πλέον σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα το παραγωγικό μοντέλο της χώρας αντί να στηρίζεται στον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό, στην ποιότητα εργασίας και σε καλύτερες αμοιβές, εξακολουθεί να λειτουργεί πάνω στην εκμετάλλευση και στην αδικία σε βάρος των… «τεμπέληδων» μιας εύφορης κοιλάδας.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot