FOLLOW US: facebook twitter

Ο Νίκος Τσέλος πήγε την Ηλεία στο Gymchana GRiD

Ημερομηνία: 02-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

tselos

Τυχεροί όσοι παρακολούθησαν από κοντά αυτό το μοναδικό μηχανοκίνητο αθλητικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε αυτό το 3ημερο στο Μαραθώνα το “Gymchana_grid” που πραγματικά τράβηξε τα βλέμματα και εκτός Ελλάδος αφου συμμετείχαν πολλοί ξένοι οδηγοί παγκοσμίους φήμης όπως Ken Block Petter Solberg.. ..παρών ήταν και ο Τσέλος Νίκος ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες οδηγούς συμμετείχαν, κοντραρίστηκαν στα ίσια με τους μεγάλους αυτούς οδηγούς και ευχαριστήθηκαν έναν αξέχαστο αγώνα, σε κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα.

tselos2

Όπως μας δήλωσε ο Νίκος Τσέλος: “Τετάρτη 27 έως Κυριακή 30/10 μια χρονική στιγμή που θα μου μείνει αξέχαστη. Ένας αγώνας πρόκληση “Gymchana_grid” που μας εξίταρε, μας έκανε να νιώσουμε τέλεια που καταφέραμε να είμαστε εκεί, να γνωρίσουμε απίστευτους ανθρώπους θρύλους, να λάβουμε μέρος σε αυτό το υπερθέαμα, να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες μας σε ένα τελείως διαφορετικό στυλ οδήγησης, να προσπαθήσουμε να δαμάσουμε τον ΓΟΡΙΛΑ RX8 – 55 AMG. Θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλους τους ανθρώπους που έχουν πιστέψει σε μένα από τους χορηγούς μου, τους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με την βελτίωση του αυτοκινήτου και την γυναίκα μου που οργανώνει τα πάντα. Καθως επίσης και τον απλό θεατή που σε κάθε εμφάνιση που πραγματοποιούμαι νιώθουμε την αγάπη του και τον θαυμασμό του προς εμάς.”

tselos1Πραγματικά συγχαρητήρια, γιατί είχε και ο Πύργος εκπροσώπηση με στο Gymchana_grid. Όπως είδαμε υπήρχε πρόβλημα ειδικά στα drift-άδικα αυτοκίνητα διότι είναι “στημένα” για πλαγιολίσθηση με αποτέλεσμα πολύ να σπιρνιάρουν συνήθως με αποτέλεσμα να χάνουν σε χρόνο. Μην ξεχνάμε ότι οι drift_αδες έχουν μια νέα πρόκληση για αυτό το Σαββατοκύριακο, τον αγώνα MDC (Mediteranean Drift Challence). Την αγάπη μας στο Ηλία Ψινάκη που στήριξε αυτό το υπερθέαμα και τον θέλουμε δίπλα μας… στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot