FOLLOW US: facebook twitter

Δανίκας: «Δείξαμε χαρακτήρα κι εγωισμό…»

Ημερομηνία: 02-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

vartholomio

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

Ηλειακός Βαρθολομιού

Ο Ηλειακός εξακολουθεί να είναι η ομάδα των εκπλήξεων, καθώς σημείωσε ένα ακόμα απρόσμενο διπλό, αφού κατάφερε να περάσει νικηφόρα από μία εκ των πιο δύσκολων εδρών του ηλειακού ποδοσφαίρου, τη Μανολάδα.

Η ομάδα του Βαρθολομιού, παίζοντας με πάθος και περίσσια θέληση και παρότι βρέθηκε και πίσω στο σκορ, έδειξε χαρακτήρα κι έφτασε σε μία ακόμη σημαντική νίκη, που αποδεικνύει ότι αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα και τις δυνατότητες να εξασφαλίσει την άνετη παραμονή της στην κατηγορία.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Δανίκας επισημαίνει: «Κάναμε ένα πολύ μεγάλο διπλό και καταφέραμε και βγάλαμε με επιτυχία ένα πρόγραμμα τεσσάρων δύσκολων αγωνιστικών. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι κατάφεραν να περάσουν από μια δύσκολη έδρα, δείχνοντας χαρακτήρα κι εγωισμό. Γιατί ενώ προηγηθήκαμε, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και στο τέλος ξαναγυρίσαμε τούμπα το ματς».

Στο Βαρθολομιό, λοιπόν, εύλογα υπάρχει ικανοποίηση, αλλά άπαντες έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται το επόμενο ματς στην έδρα τους με αντίπαλο τον Κεραυνό Χειμαδιού. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, με τη νίκη να αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο, αφού όπως τονίζει κι ο Γ. Δανίκας «για να έχει αξία το διπλό επί της Προοδευτικής, πρέπει να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας απέναντι στο Χειμαδιό». Μάλιστα το ευχάριστο είναι ότι ο Ηλειακός θα παραταχθεί κομπλέ, αφού επιστρέφει από τιμωρία κι ο Καλλιβωκάς.

Να σημειώσουμε, ότι την ερχόμενη Τετάρτη ο Ηλειακός θα έχει δύσκολη αποστολή για το κύπελλο στη Ν. Μανολάδα.

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος