FOLLOW US: facebook twitter

Ξεναγήθηκαν στις ομορφιές του οροπεδίου της Φολόης οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού τμήματος Ολυμπιακών Σπουδών της ΔΟΑ

Ημερομηνία: 15-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”44738″ img_size=”full”][vc_column_text]Οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού τμήματος Ολυμπιακών Σπουδών της ΔΟΑ σε εκδρομή που διοργάνωσε ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

Εκδρομή στο Δρυοδάσος Φολόης, στο Περιβαλλοντικό Μουσείο Κούμανη και στο Μουσείο Μπαμπης Παπαθεοδώρου,  διοργάνωσε ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας για τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού τμήματος Ολυμπιακών Σπουδών της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας την περασμένη εβδομάδα, με στόχο να ξεναγηθούν στις ομορφιές του οροπεδίου της Φολόης στα ορεινά του δήμου.

Οι φοιτητές  του τμήματος Μεταπτυχιακών Ολυμπιακών σπουδών της ΔΟΑ,  ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, μαζί με τους καθηγητές τους και με την συνοδεία του Επίτιμου Κοσμήτορα της Δ.Ο.Α.  Καθηγητού Κωνσταντίνου  Γεωργιάδη και του Αργεντίνου Καθηγητή Dr. Torres , είχαν την τύχη να γνωρίσουν τη μοναδική ομορφιά του οροπεδίου Φολόης και να ξεναγηθούν στα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος από το Νίκο Σιάκκουλη.

Παράλληλα πέρα από την φυσική ομορφιά του τοπίου που πραγματικά τους εντυπωσίασε, ήρθαν σε επαφή με την ιστορία και τη μυθολογία της περιοχής,  ενώ γεύτηκαν χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα. Οι εντυπώσεις των φοιτητών, αλλά και όλων όσων έχουν επισκεφθεί την περιοχή ήταν άκρως θετικές και πραγματικά απόλαυσαν αυτήν την εκδρομή που ήταν για εκείνους μια εμπειρία ξεχωριστή.

Όπως τόνισε η δημοτική σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας και δικηγόρος Ροϊδούλα Αντωναπούλου, υπεύθυνη για θέματα Ολυμπισμού που συνόδευσε στην ξενάγηση εκ μέρους του δήμου φοιτητές και καθηγητές «Τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις αποτελούν το έναυσμα ώστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αναδείξουμε και να προωθήσουμε το Οροπέδιο αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο.»[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1510678136288-09562655-1c26-6″ include=”44739,44740,44741″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot