FOLLOW US: facebook twitter

Νέα σελίδα στο Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας: Πλειοψήφησε η παράταξη του Σωκράτη Σωτηρόπουλου

Ημερομηνία: 04-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”59361″ img_size=”full”][vc_column_text]Αλλαγή σελίδας στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας μετά τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση, πλειοψήφησε με 63 ψήφους και 3 έδρες έναντι της Δημοκρατικής Συνεργασίας (του απερχόμενου ΔΣ) με 59 ψήφους και 2 έδρες.

Στις εκλογές ψήφισαν 123 εργαζόμενοι ενώ βρέθηκαν 122 έγκυρα και 1 λευκό ψηφοδέλτια.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι Σωκράτης Σωτηρόπουλος, Αγγέλα Σωηροπούλου και Χαρά Θεοδωρακοπούλου από την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση και Βασίλης Μιχαλόπουλος και Παναγιώτα Ανδρεάκου από τη Δημοκρατική Συνεργασία. Αναπληρωματικοί οι: Μαρία Δήμου, Ελένη Μακρή και Άννα Γαλανοπούλου.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν: Ζωή Μποβολέτη, Ελένη Βασιλάκη και Ιωάννα Στυλιανέση.

Ο επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης Σωκράτης Σωτηρόπουλος επισήμανε: «Θα ήθελα από τα βάθη της καρδίας μου να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες για την συμμετοχή στη εκλογική διαδικασία. Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα του συνδυασμού  μας. Όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς  από αύριο θα εργαστούμε για  να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους συναγωνιστές μου για τον τίμιο και ειλικρινά  αγώνα που δώσαμε. Επιτρέψτε μου με όλο το σεβασμό προς τους συναδέλφους, αυτή τη νίκη να την αφιερώσω στον πατέρα μου που δίνει μια σκληρή μάχη στην εντατική του νοσοκομείου του Πύργου, με αξιοπρέπεια και θάρρος, έτσι όπως με έμαθε από μικρό με αγωνιστική διάθεση για μια καλύτερη ζωή με  αξίες και ιδανικά».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot