FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Με… περίπατο στον τελικό

Ημερομηνία: 02-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos

Ο Πανηλειακός νίκησε 4-0 τη Δόξα στη Ν.Μανολάδα

Ο Πανηλειακός απέκλεισε εύκολα την Κυπελλούχο του 2016, Δόξα Ν.Μανολάδας, μετά και τον επαναληπτικό ημιτελικό που διεξήχθη χθες στο γήπεδο των «αετών». Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου έκανε επίδειξη δύναμης στα δύο ματς του ημιτελικού, καθώς μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα στον Πύργο, επιβλήθηκε 4-0 στην έδρα της Δόξας και οδεύει ολοταχώς για την επιστροφή της στο θρόνο, μετά από 9 χρόνια. Οι ερυθρόλευκοι, είχαν πάρει το Κύπελλο το 2008, επικρατώντας 1-0 του Α.Ο. Κάστρου στον τελικό, με σκόρερ τον Παναγόπουλο. Και την επόμενη χρονιά, το 2009, είχαν φτάσει ξανά στον τελικό, αλλά είχαν ηττηθεί από τη Δάφνη Ανδραβίδας με 1-0 στο γήπεδο της Γαστούνης, με γκολ του Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο

Στο χθεσινό παιχνίδι, πάνοπλος ο Πανηλειακός επέβαλε πλήρως το ρυθμό του, απέναντι στη Δόξα, η οποία παρατάχθηκε χωρίς δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, τον Μπισμπάρδη και τον Αυγερινό και που φάνηκε κουρασμένη. Στο α΄ ημίχρονο παρά το γεγονός ότι ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο, ο Πανηλειακός βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί 0-2 και να καθαρίσει από νωρίς την πρόκριση στον τελικό.

Την πρώτη ευκαιρία του αγώνα δημιούργησε ο Σωτηρόπουλος στο 8΄ με μακρινό δυνατό σουτ, λίγο άουτ. Αμέσως μετά, στο 9΄, σε φάουλ του Λιβάνη, ο Αντωνόπουλος έπιασε την κεφαλιά για να αποκρούσει δύσκολα ο Θεοδωρακόπουλος. Στο 12΄ ο Πανηλειακός άνοιξε το σκορ, όταν από αριστερά σέντραρε ο Σωτηρόπουλος, βρήκε εξαιρετικά τον Βλαχόπουλο και εκείνος με πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 15΄ ο Μπεγλεκτσής έπιασε δυνατό σουτ, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Κανελλόπουλος σε κόρνερ. Στο 28΄ έγινε το 0-2, όταν ο Στούπης με φανταστική μπαλιά 30 μέτρων βρήκε τον Χατζηστάμου, ο οποίος προχώρησε λίγο και πλάσαρε τον εξελθόντα τερματοφύλακα της Δόξας. Από κει και πέρα η Δόξα ισορρόπησε αλλά η άμυνα του Πανηλειακού δούλεψε σωστά και απομάκρυνε κάθε κίνδυνο.

Στην επανάληψη ο Πανηλειακός σκόραρε άλλες δύο φορές. Στο 67΄ ο Μπεγλεκτσής ανατράπηκε από τον Κολτσίδα, το αυστηρό πέναλτι εκτέλεσε ο Βουργουντζής κι έγραψε το 0-3. Και στο 85΄, μετά από κόρνερ του Νιφορόπουλου, ο Μπεγλεκτσής με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό  0-4.  Η Δόξα απείλησε στο 70΄ με ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Σάββα Αντωνόπουλου, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Θεοδωρακόπουλος. Διακρίθηκαν από τους νικητές οι Θεοδωρακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σκοζάι, Στούπης και Σωτηρόπουλος, ενώ από τους ηττημένους  διασώθηκαν  οι Αλέξανδρος Κανελλόπουλος και Σάββας Αντωνόπουλος.

Δόξα Ν.Μ.: Αγγ. Κανελλόπουλος, Σοφιανόπουλος, Σιούλας, Κολτσίδας, Αλ. Κανελλόπουλος, Λιβάνης, Κ.Στ. Δημητρόπουλος (30΄ Μπάμιατζης), Καταβάτης (46΄  K.Π. Δημητρόπουλος), Αντωνόπουλος, Καζαντζής, Μηλαδόπουλος (66΄ Βέρρας).

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου, Χατζηστάμου, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς (70΄  Γκουβέρος), Σκοζάι, Στούπης (65΄ Βουργουντζής), Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος (76΄ Γιαννακόπουλος).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot