FOLLOW US: facebook twitter

Ισοπαλία στο 95΄

Ημερομηνία: 13-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

magoula

Ηλειακός Β.-Κένταυρος Μαγούλας 1-1

Ηλειακός Βαρθολομιού  και Κένταυρος Μαγούλας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο Ηλειακός ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο και στο 20’ ο Πανόπουλος απέτυχε με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον Μικελόπουλο. Στο 25’ ο Κλάδης εκτέλεσε φάουλ και ο Κατσώλης αστόχησε από κοντά. Στο 30’ ο Ράλλης έστειλε την μπάλα ξυστά από το δοκάρι κι έτσι έμεινε το 0-0 στο α΄ μέρος.

Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ αλλά Μικελόπουλος και Δούρος είπαν «όχι», ώσπου στο 80΄ ο Ηλειακός άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή του Μαγκαφά. Ο Κένταυρος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε έμμεσο φάουλ για καθυστέρηση του Δούρου. Ο Κλάδης πάσαρε  στον τερματοφύλακα Γιώργο Μικελόπουλο, αυτός σούταρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κωνσταντακόπουλου και ο Αβραμόπουλος  ευστόχησε στο πέναλτι και χάρισε ένα πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Κούλη για την απόφασή του και για το γεγονός ότι είχε περάσει το τρίλεπτο των καθυστερήσεων που είχε υποδείξει.

Ηλειακός Β.: Δούρος, Βούτος Αντ., Βούτος Π. (57’ Ζωγόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Σακκάτος, Γκίνης, Πανόπουλος (46’ Γιουλής), Βαγγελάκος, Μαγκαφάς(88’ Λυκογιάννης), Ράλλης, Καλλιβωκάς

Κένταυρος Μ.: Μικελόπουλος, Μπαλαούρας, Καράμπελας, Γκορδής, Αβραμόπουλος, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Νανόπουλος Θ. (80’ Νανόπουλος Κ.), Σταυρόπουλος (46’ Κωνσταντόπουλος), Κατσώλης, Τσιάκας (51’ Τσιάκας)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot