FOLLOW US: facebook twitter

Άλλη μια εύκολη νίκη

Ημερομηνία: 13-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos

Πανηλειακός-Χάβαρι 4-0

Από δύο γκολ Μπεγλεκτσής, Πλαστουργός

Ο Πανηλειακός ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο του Χαβαρίου με 4-0, χθες στο δημοτικό στάδιο Πύργου και πέτυχε την 24η νίκη του σε 26 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, σκόραρε δύο φορές σε κάθε ημίχρονο, με πρωταγωνιστές τους Μπεγλεκτσή, Πλαστουργό, που πέτυχαν από δύο τέρματα ο καθένας.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Σκοζάι  σούταρε,  απέκρουσε ο Ρούνης, ο Μπεγλεκτσής πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-0. Στο 17΄ οι μελανόλευκοι του Λύσανδρου Τζαβάρα έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Θεοδωρακόπουλος απέκρουσε σωτήρια το κοντινό σουτ του Σταυρούλια.

Στο 27’ και στο 30’ ο Ρούνης είπε «όχι» στο Βλαχόπουλο και στο 40’ ο Σκοζάι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το 2-0 για τον Πανηλειακό έγινε στο 43’ με ατομική προσπάθεια του Μπεγλεκτσή.

Στην επανάληψη ο Πανηλειακός, κατέβασε ταχύτητα. Παρόλα αυτά, σκόραρε άλλες δύο φορές με τον Πλαστουργό στο 70’ και στο 85’, φτάνοντας στο ευρύ 4-0.

Πανηλειακός : Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου (72’ Μπουρνέλης), Στούπης, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι (52’ λ.τρ. Χατζηστάμου), Πλαστουργός, Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος (60’ Παναγόπουλος), Σωτηρόπουλος.

 Χάβαρι: Ρούνης Π., Ζώντος, Μπερούκας (74’ Μαρίτσας), Κοκκώνης, Ρούνης Κ., Αργυρόπουλος, Ραυτόπουλος (72’ Σαφαρής), Κυριαζής, Καραπάνος, Σταυρούλιας (83’ Πολυζώης), Μπατζακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος