FOLLOW US: facebook twitter

«Δικαίωση» για τον ιστορικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 14-12-2016 | Συντάκτης:

xristodoulopoulos-radiofwnikos-stathmos

Στο Υπ. Μεταφορών και Δικτύων Χριστοδουλόπουλος, Μπεράτης και Αμπού Χαντμπα

Στο Υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρώην Δήμαρχο Αμαλιάδας και Ιδρυτή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας κ. Σπύρο Μπεράτη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας κ. Μισέλ Αμπού-Χάντμπα.

Σε συνάντηση που είχαν με τον προϊστάμενο στο Τμήμα Ηλεκτρονικής Συμβατότητας Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού Ραδιοεπικοινωνιών της Διεύθυνσης Ραδιοφάσματος και Δορυφορικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών κ. Τσάνη και την δικηγόρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κα Δήμητρα Κωνσταντινοπούλου, συζήτησαν για το κρίσιμο θέμα της εκπομπής του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας στα μεσαία (ΑΜ).

Κατά τη σύσκεψη επικράτησε πλήρως η άποψη του Δήμου Ήλιδας και του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας Α.Ε. ότι, τα μεσαία λειτουργούσαν και θα πρέπει να επαναλειτουργήσουν στο εξής νόμιμα μιας και υφίσταται άδεια και ότι η εντολή για να κλείσουν καθώς και η ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί ήταν λανθασμένες επιλογές, μιας και η συχνότητα των μεσαίων έχει παραχωρηθεί στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας εδώ και δεκαετίες από την ΕΡΤ.

Αυτή η δικαίωση για τον ιστορικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας ήρθε κατόπιν ενεργειών του κ. Μπεράτη σε συνεργασία με τον κ. Αμπού – Χάντμπα, η οποία αγκαλιάστηκε αμέσως από τον Δήμαρχο Ήλιδας.

Στο πλαίσιο αυτό, η παρουσία του κ. Χριστοδουλόπουλου στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του αρμόδιου Υπουργείου, σηματοδοτεί ότι ο αγώνας για την δικαίωση αποτελούσε προτεραιότητα της Δημοτικής αρχής και έτσι ήρθε και η τελική θετική έκβαση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot