FOLLOW US: facebook twitter

Προσλήψεις «ανάσα» στο σύστημα υγείας της Ηλείας

Ημερομηνία: 14-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

monada-edatikis-mesa

37 θέσεις από την προκήρυξη του ΟΑΕΔ και 5 μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ

Αναλυτικά όλες οι ειδικότητες

«Ανάσα» θα προσφέρει στις δομές υγείας της Ηλείας, η πρόσληψη προσωπικού  για την κάλυψη 37 θέσεων μέσω της προκήρυξη των 4000 θέσεων πλήρους απασχόλησης για ένα χρόνο του ΟΑΕΔ καθώς και 5 θέσεων μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ για 8 μήνες στις Νοσηλευτικές Μονάδες του Νομού.

Η υποβολή αιτήσεων μακροχρόνια ανέργων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα απασχόλησης 4000 μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα υγείας έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ενώ όσον αφορά το διαγωνισμό κάλυψης 850 θέσεων εργασίας 8μηνης διάρκειας μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ εκδόθηκαν ήδη τα προσωρινά αποτελέσματα και μετά τις 19 Δεκέμβρη που λήγει η προθεσμία των ενστάσεων, αναμένεται η ανάρτηση και των οριστικών αποτελεσμάτων. Οι θέσεις που θα καλυφθούν μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ είναι : 1 ΔΕ Βοηθός Νοσηλευτή, 1 Τεχνολόγος Ακτινολόγος, 1 Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων και 2 Νοσηλεύτριες.

Όσον αφορά τον διαγωνισμό του ΟΑΕΔ οι θέσεις που θα καλυφθούν στην Ηλεία είναι συνολικά 37 εκ των οποίων 19 στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, 8 στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, 8 στο ΚΕΦΙΑΠ και 2 στο ΠΕΔΥ Ζαχάρως. Μάλιστα, οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν για 12 μήνες ενώ για πρώτη φορά οι προσληφθέντες θα είναι με πλήρεις αποδοχές και κάλυψη όλων των επιδομάτων για το προσωπικό που τα δικαιούται.

Αναλυτικότερα:

Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου: 1 ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, 3 ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, 1 ΔΕ Οδηγών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, 1 ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών, 1 ΠΕ Φυσικών- Ακτινοφυσικών Ιατρικής, 1 ΠΕ Νοσηλευτικής, 1 ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, 3 ΤΕ Νοσηλευτικής, 2 ΤΕ Ραδιολογίας- Ακτινολογίας, 5 ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού Ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών.

Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας: 2 ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής, 1 ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών, 1 ΠΕ Νοσηλευτικής, 3 ΤΕ Νοσηλευτικής, 1 ΤΕ Ραδιολογίας Ακτινολογίας.

ΠΕΔΥ Κ.Υ. Ζαχάρως: 2 ΔΕ Οδηγών Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. Ηλείας: 2 ΤΕ Εργοθεραπευτών, 2 ΤΕ Λογοθεραπευτών, 2 ΤΕ Νοσηλευτικής, 2 ΤΕ Φυσικοθεραπείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος