FOLLOW US: facebook twitter

Γάμος – Τάσεις 2017: Ποια στυλ και ποια χρώματα θα επικρατήσουν

Ημερομηνία: 07-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Έκτακτο, Νέα

To 2017 οι γάμοι είναι ανεπιτήδευτα σικ, χαρακτηρίζονται μέσα από φίνες λεπτομέρειες, εκπέμπουν έναν αέρα φρεσκάδας, προβάλλουν οτιδήποτε είναι φυσικό, απέριττο, γήινο και δίνουν έμφαση στην καλή οργάνωση και στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του. Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικότερα τις γαμήλιες τάσεις για το 2017!

Οι γαμήλιες τάσεις για το 2017 παντρεύουν αριστοτεχνικά μοντέρνο, bohemian και country chic style

Ο στολισμός γάμου και η διακόσμηση της δεξίωσης, επηρεάζονται αυτή τη χρονιά τόσο από μοντέρνα όσο και από bohemian και country chic στοιχεία, με κύρια τάση τη δημιουργία ολοκληρωμένων σκηνικών, σύμφωνα με το concept. Από την είσοδο στον χώρο της δεξίωσης, οι καλεσμένοι γεύονται το στυλ και το ύφος της δεξίωσης, καθώς και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

Αυτό επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση και τον ιδιαίτερο στολισμό ενός τραπεζιού με το βιβλίο ευχών ή ενός candy bar για την υποδοχή των καλεσμένων ή και ενός buffet με welcome drinks και finger foods, τα οποία έχουν διακοσμηθεί θεματικά. Ο φωτισμός αποκτά μεγαλύτερο ρόλο στη δεξίωση και εφαρμόζεται με σκοπό τη δημιουργία της επιθυμητής ατμόσφαιρας, που θα αναδείξει το εκάστοτε σκηνικό.

Ένα buffet γεμάτο αλμυρά και γλυκά snacks, καθώς και ξηρούς καρπούς, είναι ό, τι πρέπει για να ευχαριστήσει γευστικά τους καλεσμένους, όσο απολαμβάνουν το ποτό τους μετά τον γάμο και πριν την δεξίωσης

Τα κρεμαστά διακοσμητικά κερδίζουν έδαφος και τα centerpieces αποκτούν μεγαλύτερο όγκο και συχνά ψηλώνουν, χωρίς βέβαια να ενοχλούν. Τα κεριά είναι διαχρονική επιλογή, ενώ διακοσμητικά αντικείμενα από καλλιτεχνικό τσιμέντο – για το καλοκαίρι κυρίως – και αντικείμενα και υλικά με βελούδινες υφές για τις διακοσμήσεις το φθινόπωρο και τον χειμώνα είναι οι σούπερ τάσεις για τον στολισμό των τραπεζιών της δεξίωσης.

Τα κρεμαστά διακοσμητικά είναι τάση φέτος. Όπως αυτά τα στολισμένα χούλα χουπ πάνω από το νυφικό τραπέζι. Σκεφτείτε ανάλογες διακοσμήσεις πάνω από την πίστα, πάνω από ένα bar ή πάνω από το τραπέζι ευχών.

Τα μακρόστενα τραπέζια και ο στολισμός με φυλλώματα και λουλούδια κατά μήκος του τραπεζιού είναι ό, τι πιο μοντέρνο βλέπουμε όλο και πιο συχνά στις δεξιώσεις γάμου.

Οι γαμήλιες τάσεις στα χρώματα για το 2017

Ο συνδυασμός λευκού με μεταλιζέ χρώματα και ροζ χρυσό, αλλά και τα ουδέτερα χρώματα είναι στο top των επιλογών, ενώ υποχωρούν τα ασημί, το κίτρινο χρυσό, αλλά και το total white ως ύφος. Το ροζ φεύγει μπροστά και με διαφορά στον αγώνα των χρωμάτων, ενώ εμφανίζονται στον στίβο και πιο “ζωντανά” χρώματα.

Οι γαμήλιες τούρτες είναι αληθινά εντυπωσιακές αυτή τη χρονιά. Με βολάν, με όψη μάρμαρου, με όψη “νεροπλυμένου” υφάσματος, μικρές με μεγάλα cake toppers, διακοσμημένες με παχύφυτα, στολισμένες με ροζ λουλούδια, παστέλ και μεταλλικά χρώματα. Με λίγα λόγια οι τούρτες γάμου είναι φανταστικές το 2017!

Σχετικά με τη διακόσμηση, μη φοβηθείτε να συνδυάσετε παστέλ και φωτεινά χρώματα, καθώς θα αποζημιωθείτε από το δροσερό και σύγχρονο αποτέλεσμα. Προτιμήστε τα όταν θα διαλέγετε κορδέλες, λουλούδια, runners, λεπτομέρειες για τη διακόσμηση στην εκκλησία και τη δεξίωση.

Τέλος, να προσθέσουμε πως τα floral prints σε υφάσματα για τη διακόσμηση ή και σε σερβίτσια, αλλά και σε διακοσμητικά για το κέντρο των τραπεζιών, τα οποία συνδυάζονται και με αντίστοιχες λεπτομέρειες, είναι μια ακόμα νεοαφιχθείσα τάση, την οποία συναντούμε και στα νυφικά.

Πηγή: teleiosgamos.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot