FOLLOW US: facebook twitter

Η ώρα η καλή!

Ημερομηνία: 07-05-2017 | Συντάκτης:

Οι επαγγελματίες του Πύργου μας συστήνονται και μας δίνουν την εικόνα της αγοράς

Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες: Τάκης Δόξας

Κωνσταντίνα Ντοά – ΧΑΡΑ Νυφικά

Στις δύσκολες αυτές εποχές προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο και να βοηθηθούμε. Θεωρώ ότι έχει αρκετούς γάμους φέτος, κάπως πιο οικονομικούς από άλλες χρονιές, αλλά υπάρχει ήδη ενδιαφέρον. Ο κόσμος παντρεύεται, άλλωστε δε μας απέμεινε και κάτι άλλο…

 

Αλέξης Ρουσόπουλος – Ρουσόπουλος Κόσμημα

Η δουλειά έχει ανοίξει λόγω των πολλών βαπτίσεων και γάμων φέτος. Ο κόσμος ρωτάει και ενημερώνεται για τις τιμές. Στο κατάστημά μας θα βρείτε βέρες όλων των επώνυμων εταιρειών, μονόπετρα και κοσμήματα για νύφες της Swarofsky αλλά και μεγάλη ποικιλία σε σταυρούς από επώνυμα εργαστήρια όπως Τριάντος, Facadoro κλπ.

 

Mαρία Μωραΐτη – Cristiano Moratti

Είμαστε έτοιμοι για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας. Το κατάστημά μας διαθέτει επίσημα ενδύματα κατάλληλα για γάμο, βάπτιση, κοκτέιλ φορέματα και σε μεγάλα μεγέθη. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη ζωή σας!

Αθηνά Κοροκοκού – Babyland

Το κατάστημά μας διαθέτει επώνυμες βαπτιστικές προτάσεις, πρωτότυπες ιδέες και οι βαπτίσεις είναι θεματικές. Η 17χρονη εμπειρία μας στο χώρο εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα στην πιο ξεχωριστή μέρα του παιδιού. Υπάρχει ήδη μετά το Πάσχα ενδιαφέρον, έχει ξεκινήσει και η έρευνα και οι αγορές.

 

Δημήτρης Παπαϊωάννου – Papaioannou Photography

Η φωτογραφία γάμου είναι και ένας άκρως δημιουργικός τρόπος αποτύπωσης ενός σημαντικού γεγονότος  και μια καθαρά επαγγελματική υπηρεσία. Ως τέτοια βέβαια έχει ένα υψηλό κόστος – ανάλογο με το παρεχόμενο προϊόν – και σε καιρούς όπως αυτούς, έχεις μόνο δύο επιλογές: ή το κάνεις σωστά ή δεν το κάνεις καθόλου!

Γιώτα Παλαιολόγου – Mariage

Στο «Mariage» θα βρείτε επώνυμα νυφικά φορέματα και βαπτιστικές προτάσεις. Το αγοραστικό ενδιαφέρον για τα καλοκαιρινά μυστήρια έχει αρχίσει να εκδηλώνεται και ελπίζουμε να πάνε τα πράγματα καλά!

Ευγένιος Μενύχτας – Νετρίνο Φωτογραφείο

Αναλαμβάνουμε φωτογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις, βιντεομοντάζ, κάνουμε ψηφιακή εκτύπωση και χειροποίητο ψηφιακό άλμπουμ, καθώς και μπομπονιέρες. Είμαστε μαζί σας! Ζούμε το γάμο, τη βάπτιση και κάθε σημαντική σας στιγμή μαζί με εσάς! Γελάει η νύφη, γελάμε κι εμείς! Δεν κυνηγάμε το στημένο.

Olympic Village Resort & SPA

Tο Olympic Village Resort & SPA είναι 4 αστέρων ξενοδοχείο στην Αρχαία Ολυμπία. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσεις, επίσημα δείπνα, κά. Το φαγητό μας είναι πολύ ποιοτικό και με πολλές επιλογές. Δεν απαιτείται ενοικίαση χώρου και η τιμή διαμορφώνεται αποκλειστικά από την επιλογή του μενού. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και εγγυόμαστε την άριστη οργάνωση και την ευχαρίστησή σας!

 

Αντωνία Βασιλοπούλου – Sweet moments

Λειτουργούμε σε νέα διεύθυνση, σε νέο χώρο με τα ωραιότερα νυφικά/ βαφτιστικά. Σε βαφτιστικά διαθέτουμε φίρμες όπως Makis Tselios, Aslanis, Bellisimo. Το κατάστημά μας διαθέτει χειροποίητες μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες, μπουκάλες γάμου, κρύσταλλα Βοημίας. Χρησιμοποιούμε δαντέλες και υφάσματα και τα προσαρμόζουμε στο γούστο κάθε νύφης. Τέλος, στο κατάστημα λειτουργεί πακέτο γάμου-βάπτισης σε οικονομική πρόταση.

 

Διονυσία Χρονοπούλου – DDesign

Στο DDesign πιστεύουμε ότι μια εκδήλωση για να είναι όμορφη δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβή. Θα πρέπει όμως να έχει ταυτότητα ώστε να σας αντιπροσωπεύει και να περάσετε κι εσείς και οι καλεσμένοι σας υπέροχα. Απευθυνόμαστε σε ζευγάρια που θέλουν ο γάμος τους να εκφράζει απόλυτα τα όνειρα, τις επιθυμίες και τους χαρακτήρες τους. Απευθυνόμαστε σε γονείς που αναζητούν το καλύτερο για τη βάπτιση του παιδιού τους, αλλά και σε νονούς ή κουμπάρους που θέλουν να εντυπωσιάσουν. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά σε ένα χώρο που δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και να σχεδιάσουμε μαζί την εκδήλωσή σας, όπως την έχετε ονειρευτεί. Όπως κι αν έχετε φανταστεί αυτή τη μέρα, στόχος μας είναι να την πραγματοποιήσουμε.

 

Ο κήπος της Αγίας

Το εστιατόριο «Ο κήπος της Αγίας» βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στην εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας Βάστα Αρκαδίας. Ο χώρος του εστιατορίου μας διατίθεται για τη διοργάνωση κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και events κάθε είδους, πχ: γάμοι, βαπτίσεις, ομιλίες, συνέδρια, παρουσιάσεις κ.λπ., στις πλέον προσιτές τιμές. Μπορείτε να απολαύσετε σπιτική κουζίνα, ζυμωτό ψωμί, καθώς και παραδοσιακά γλυκά σε ένα κατάφυτο, ονειρικό τοπίο, λίγα μέτρα από τον ξακουστό ναό της Αγίας Θεοδώρας.

Istante

Όλες οι fashion υπογραφές που κάνουν τη διαφορά μιλάνε «Istante»! Το δικό σου στυλ είναι δική μας αρχή! Στη φωτογραφία: κοστούμι: Hugo Boss, φόρεμα μπεζ: Elisabetta Franchi από τη σειρά Red Carpet, πέδιλο χρυσό: SCHUTZ, φόρεμα κεραμιδί: Space, παπούτσι: Jeffrey Campbell.

Γιάννης Φωτιάδης – Καλλυντικά Φωτιάδης

Το μακιγιάζ γάμου είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σημασία έχει η καλή προετοιμασία του δέρματος και η χρήση των κατάλληλων προϊόντων.

Προτιμούμε συνήθως φυσικές αποχρώσεις, οι οποίες θα ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά και στο στυλ της νύφης.

 

Χριστίνα Παπαδοπούλου – Boudoir Chic

Απαραίτητο κομμάτι για την προετοιμασία της νύφης είναι το σετ νυχτικό και ρόμπα που θα φορέσει την ώρα που θα βάφεται και θα χτενίζεται. Με αυτό θα βγάλει και τις πρώτες της φωτογραφίες! Η ελληνική εταιρεία ΝΟΤΑ, έχει να προτείνει πολλά σχέδια στο καλύτερο σατέν που κυκλοφορεί στην αγορά, τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας. Στη φωτογραφία: νυχτικό και ρόμπα σατέν ΝΟΤΑ.

Μίκα Κωνσταντινίδη – Ιδεοπωλείον

Στο κατάστημά μας μπορείτε να κάνετε τη λίστα γάμου σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία ειδών δώρου, προικός, κρύσταλλα και πορσελάνες, ενώ οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές.

Σταυρούλα Καμζέλα – Stevi’s ART and Design

Το κατάστημά μας δεν εμπορεύεται, αλλά δημιουργεί νυφικά φορέματα προς πώληση ή ενοικίαση. Έρχεσαι να ράψεις αυτό που πραγματικά θες και σε καλύτερη τιμή. Έτσι διασφαλίζεται το προσωπικό γούστο και στυλ της νύφης, αφού το φόρεμα προσαρμόζεται ακριβώς στο σώμα της. Τα τελευταία χρόνια αποχαρακτηρίζεται το νυφικό και ξεφεύγουμε από τα κλασικά νυφικά, οι κυρίες προτιμούν επίσημα ενδύματα και φορέματα-τουαλέτες, ένεκα του στυλ και της τιμής.

Κλάδη Μαρία & Ολγα

Ιδιαίτερες χειροποίητες δημιουργίες εξαιρετικής ποιότητας για γάμο & βάπτιση. Ποιότητα και πρωτοπορία, αισθητική και φινέτσα, αξιοπιστία και συνέπεια, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μας. Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί τη ξεχωριστή μέρα του γάμου σας & την ονειρική βάπτιση του παιδιού σας. Επίσης, στο κατάστημά μας θα βρείτε πακέτα κουμπάρου & νονάς σε τιμές της εποχής μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος