FOLLOW US: facebook twitter

Αντιφασιστικό Μέτωπο Ηλείας

Ημερομηνία: 14-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54990″ img_size=”full”][vc_column_text]Τα προβλήματα μας καθημερινά. Η μάχη για την επιβίωση ιδιαίτερα  δύσκολη. Την ώρα που ζούμε με μνημόνια. Την ώρα που το τελευταίο, (μέχρι το επόμενο) «επεισόδιο» της μνημονιακής κυβέρνησης, η υποχρεωτική διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, (ακόμα και για πολύ χαμηλά ποσά), προς Δημόσιο, τράπεζες, και ασφαλιστικά ταμεία ,είναι γεγονός. Την ώρα που πετσοκόβονται μισθοί και συντάξεις. Την ώρα που αυξάνεται η ανεργία ειδικά στους νέους, εμείς παρακολουθούμε σχεδόν με απάθεια την κυβέρνηση να μας αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά  προβλήματα.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ  Σ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.  

ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΗΛΕΙΑΣ

Απαιτεί και παλεύει

  1. Καταδικάζει τα εθνικιστικά συλλαλητήρια του «μετώπου των Μακεδονομάχων»:  ακροδεξιών και φασιστικών οργανώσεων και κομμάτων – επαγγελματιών πατριδοκάπηλων – εμπόρων εθνικοφροσύνης  και άλλων σκοταδιστών, που εκμεταλλεύονται τα πατριωτικά αισθήματα του κόσμου.
  2. Έξω όλοι οι ιμπεριαλιστές ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, Ρωσία από τα Βαλκάνια. Όχι στην ιμπεριαλιστική «Νέα Τάξη – αταξία – ανταγωνισμό, που φέρνει εθνικισμό, φασισμό, φτώχια, πείνα και πόλεμο.
  3. Όχι στην ένταξη της ΠΓΔΜ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Έξω η Ελλάδα από ΝΑΤΟ και ΕΕ.
  4. Ελεύθερη και εθελοντική, αντιιμπεριαλιστική και δημοκρατική, αυτονομία, αυτοδιάθεση και ενότητα λαών και εθνοτήτων στα Βαλκάνια και στον κόσμο. ΌΧΙ στην ιμπεριαλιστική αλλαγή των συνόρων.
  5. Πλήρη δικαιώματα σε όλες τις μειονότητες, εθνικές, γλωσσικές, πολιτισμικές. Οι μειονότητες να γίνουν γέφυρα ειρήνης, φιλίας και συνεργασίας των λαών αντί για όπλο των αστικών τάξεων, αλυτρωτισμών, εθνικισμών και πολέμων.
  6. Σεβασμός στον πολυεθνικό χαρακτήρα του ιστορικού και γεωγραφικού χώρου της Μακεδονίας. Αναγνώριση στο δικαίωμα κάθε λαού να αποφασίζει ο ίδιος πως θα ονομάζεται η χώρα του και όχι πως θα την βαφτίζουν οι «νονοί» των Βαλκανίων, τοπικοί και διεθνείς!
  7. Κοινή διεθνιστική πάλη και αλληλεγγύη των εργαζομένων, της νεολαίας και των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό, στις αστικές τάξεις και κυβερνήσεις, στον εθνικισμό, τον αλυτρωτισμό, το φασισμό και τον πόλεμο. Αγώνας για νέα εργατική επαναστατική διεθνοποίηση στην περιοχή μας, στην Ευρώπη και τον κόσμο.
  8. Σαν Αντιφασιστικό Μέτωπο Ηλείας, πιστεύουμε ότι τους εργαζόμενους και τους λαούς όλων των χωρών, τους ενώνουν πολλά περισσότερα από όσα τους χωρίζουν. Ο φασισμός και ο εθνικισμός, δεν είναι αντίσταση στα μνημόνια, αλλά  μέσα επιβολής τους

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot