FOLLOW US: facebook twitter

Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αμαλιάδας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας την Τετάρτη

Ημερομηνία: 08-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”50869″ img_size=”full”][vc_column_text]Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  το απόγευμα. Στις 6 με μοναδικό θέμα συζήτησης την υποχρεωτική αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του, και στις 7 μμ με σειρά θεμάτων στην ημερήσια διάταξη.

Στα κυριότερα θέματα περιλαμβάνεται συζήτηση για τη Λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και η έκδοση ψηφίσματος για την Ε.Ο. Πατρών Πύργου καθώς και η κατάθεση φακέλου στην «Επιτροπή Αναγνώρισης Μαρτυρικών Πόλεων & Χωριών του Υπουργείου Εσωτερικών από τα εγκλήματα των ναζί την περίοδο της κατοχής», προς αναγνώριση των χωριών Κεραμιδιά και Γεράκι ως Μαρτυρικά.

Στη συνέχεια θα συζητηθεί η σύναψη Προγραμματικής σύμβασης με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση αγροτικού δικτύου Δήμου Ήλιδας», η έγκριση λειτουργίας του ΦΟΔΣΑ Ηλείας σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο και η σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας για το έργο «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αμαλιάδας».

Στη διάρκεια τη συνεδρίασης θα συζητηθούν μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

– Έγκριση υποβολής αιτήματος για ένταξη του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο Δήμου Ήλιδας» προϋπολογισμού 630.000,00 €, στη ΣΑΕΠ 801( Εθνικό σκέλος), του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Π.Δ.Ε.

– Έγκριση επικαιροποιημένης μελέτης τού έργου ‘Αστική ανάπλαση ιστορικού και εμπορικού κέντρου Αμαλιάδας», προϋπολογισμού 2.396.000,00 €’ [αρ. μελ.34/2018].

– Έγκριση μελέτης τού έργου ‘Επέκταση Δικτύων Αποχέτευσης Λυμάτων και Ομβρίων στους Οικισμούς Ρομά «Παπακαυκά» και «Τσιχλέικα» του Δήμου Ήλιδας.

– Έγκριση μελέτης τού έργου «Τοποθέτηση χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ Κέντρου»

– Έγκριση μελέτης τού έργου «Βελτίωση εγκαταστάσεων αθλητικού κέντρου Αμαλιάδας»

– Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ»

– Δωρεάν παραχώρηση χρήσης ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

– Προμήθεια μεταχειρισμένου απορριμματοφόρου αυτοκινήτου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot