FOLLOW US: facebook twitter

Άλωσε το Χάβαρι

Ημερομηνία: 27-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

atromitos-kavasilwn-2017

Χάβαρι-Ατρόμητος Καβασίλων 1-2

Ο Ατρόμητος Καβασίλων πέρασε νικηφόρα από το Χάβαρι και πλέον θέλει πολύ λίγους βαθμούς για να κλειδώσει την παραμονή. Οι μελανόλευκοι προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Καραπάνο αλλά σχεδόν στη λήξη του ημιχρόνου ο Καφούσιας με κεφαλιά  έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στην επανάληψη, μέσα σε πέντε λεπτά το Χάβαρι έμεινε με εννέα παίκτες. Στο 52΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Καραπάνος για σκληρό μαρκάρισμα και στο 57΄με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κυριαζής, γιατί κλώτσησε αντίπαλό του.  Έτσι, ο Ατρόμητος πίεσε αφόρητα και στο 80΄με πλασέ του Μπουρούκη, πήρε τη νίκη. Στο επόμενο λεπτό ο σκόρερ των κιτρινόμαυρων αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

Χάβαρι: Ρούνης Π., Ζώντος, Σαφαρής, Κοκκώνης(70΄Ανδριόπουλος), Ρούνης Κ., Καμαρινός, Καραπάνος, Κυριαζής, Δόσης(76΄Μπατζακόπουλος ) , Σταυρούλιας, Αργυρόπουλος(56΄ Ραφτόπουλος ).

Ατρόμητος: Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος Ν. , Μαργαρώνης , Κωστόπουλος, Μενίκου Ν., Τσάμης, Παπαδόπουλος Αν. (73΄Μπίλιας), Παπαδόπουλος Ι.(86΄ Αντωνάτος ), Καφούσιας, Μπουρούκης, Λόξας (90΄Κορισσιάνος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot