FOLLOW US: facebook twitter

Ελπίζει ξανά στη 2η θέση

Ημερομηνία: 27-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

savvas-doxa

Δόξα Ν.Μανολάδας-Προοδευτική 2-0

Η  Δόξα Ν.Μανολάδας, μετά από δύο σερί ήττες επέστρεψε στα τρίποντα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση  κόντρα στη γειτόνισσα Προοδευτική (2-0) και εκμεταλλευόμενη τη γκέλα της Νίκη Τραγανού στο ματς με τον Κένταυρο Μαγούλας, μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση από τη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού σκόραρε δύο φορές στην επανάληψη, εκμεταλλευόμενη την αριθμητική της υπεροχή καθώς στο 60΄ ο Μπιτούνης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, για σκληρό μαρκάρισμα στο Μηλαδόπουλο. Στο α΄ μέρος, οι «αετοί»  απείλησαν με μια κεφαλιά του Μηλαδόπουλου που πέρασε σύριζα άουτ και με δύο σουτ του Σάββα και του Καζαντζή, ενώ η Προοδευτική είχε δοκάρι σε σουτ του Μπουρλάκη στο 35΄.

Στην επανάληψη, η πίεση της Δόξας εντάθηκε και αφού έχασε ευκαιρίες με τους Λιβάνη και Σάββα Αντωνόπουλο, άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα, στο 65΄, με τον Αντωνόπουλο. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Ορλώφ (χέρι). Στο 82΄ ο Μηλαδόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με πλασέ σε τετ-α-τετ μετά από ασίστ του Αντωνόπουλου.

 

Δόξα Ν.Μ.:  Αγγ. Κανελλόπουλος, Σιούλας (65΄ λ.τρ. Μπάμιατζης), Αυγερινός, Κολτσίδας, Σοφιανόπουλος, Λιβάνης, Κ. Στ. Δημητρόπουλος (85΄ Παρασκευόπουλος), Καταβάτης (75΄ Αλ. Κανελλόπουλος), Αντωνόπουλος, Καζαντζής, Μηλαδόπουλος.

Προοδευτική: Σκλαβενίτης, Κατσιμιτσίρης (60΄ Πέρδικας), Ορλώφ, Μπιτούνης, Βαλογιάννης, Λ. Σάμαρης, Π. Σάμαρης, Λαζανάς, Παντελής (70΄ Βασιλόπουλος), Μπουρλάκης, Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος