FOLLOW US: facebook twitter

Προβλέψεις ζωδίων για τη Νέα Σελήνη

Ημερομηνία: 24-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Από τη Vera Dickey

Annuit cœptis λοιπόν. Αλλά μπορούμε να δούμε λίγο τις προβλέψεις των ζωδίων για την Νέα Σελήνη που τακτή στο ραντεβού της είναι εδώ και το σκοτάδι της γεννάει κόσμους. Για λόγους που αφορούν την επίμονη προσήλωση οι προβλέψεις θα αγνοήσουν τον ιό και τα μέτρα, θα σας πω τι γίνεται ως να ΜΗΝ είμαστε στην κατάσταση που είμαστε.

Κριός

Έχει έρθει η στιγμή να πάρετε αποφάσεις για την ζωή σας, με γνώμονα τις πραγματικές σας επιθυμίες. Δύσκολες αποφάσεις και χωρισμοί από ανθρώπους που τους θεωρούσατε πυλώνες της καθημερινής σας ύπαρξης είναι δεδομένο ότι θα σας απασχολήσουν τις επόμενε δύο εβδομάδες. Προσέξτε μαζί με τις ξερές σχέσεις να μην κάψετε και αυτές που κρατάνε χλωρό κορμό.

Ταύρος

Το παρελθόν χρειάζεται οπωσδήποτε ένα νέο φως. Θα δείτε με καινούρια ματιά κάποιους ανθρώπους και θα κρίνετε αν τους χρειάζεστε, αν σας χρειάζονται, αν υπήρξαν ποτέ στη ζωή σας ή απλά νομίσατε ότι ήταν εκεί ενώ δεν έκαναν παρά μια περατζάδα ή μια τυπική επίσκεψη.

Δίδυμοι

Καινούρια δίκτυα ανθρώπων ορίζουν την νέα αυτή περίοδο της ζωής σας. Στις επόμενες δύο εβδομάδες με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξυπνήστε στην έννοια σας. Η συναισθηματική σας κατάσταση αλλάζει ορμητικά, κόβετε δεσμούς και με τα ρετάλια φτιάχνετε νέους.

Καρκίνος

Η επαγγελματική σφαίρα θα δεχτεί ένα πολύ ευεργετικό σοκ υψηλής τάσης. Έχει έρθει η στιγμή να πάρετε αποφάσεις που για καιρό τις είχατε βάλει στον πάγο. Για πολλούς ανθρώπους θα είστε ένας παράξενος φάρος που δεν εκπέμπει φως αλλά μια συχνότητα άδηλη. Συντονιστείτε με αυτούς που την αντιλαμβάνονται αυτή τη συχνότητα.

Λέων

Και όμως θέλετε να ταξιδέψετε και πρέπει να ταξιδέψετε. Και αφού μάλλον δεν ταξιδεύετε προς τα έξω, θα γίνετε οι οδηγοί μας σε εσωτερικά ταξίδια. Έχει έρθει η στιγμή να ανακαλύψετε κόσμους που θα τους μοιραστείτε μαζί μας αφού τους χαρτογραφήσετε με γενναιότητα.

Παρθένος

Ο Κριός που φιλοξενεί την Νέα Σελήνη είναι για εσάς καρμικός χώρος και ξυπνάει την αίσθηση του καθήκοντος με οίστρο. Σας προκαλεί άγρια χαρά το να αφιερωθείτε στους άλλους, αλλά όχι με φανερούς τρόπους. Εργάζεστε μυστικά και πολύς κόσμος θα ευεργετηθεί αυτή τη στιγμή από εσάς.

Ζυγός

Η ανάγκη σας να κρατηθούν οι σχέσεις της ζωής σας και να επεκταθούν κυριαρχεί τις επόμενες δύο εβδομάδες. Είναι ο ρόλος σας στον ζωδιακό αυτός, ορίζετε τις σχέσεις, οπότε γιατί όχι, τιμήστε αυτήν την ανάγκη των σχέσεων. Θα βρείτε τρόπους να λειτουργήσετε και ως ειρηνοποιοί, δυστυχώς θα σας δοθούν οι ευκαιρίες, δηλαδή οι συγκρούσεις των γύρω σας.

Σκορπιός

Αυτή η Νέα Σελήνη αναγεννά την ικανότητα σας να αυτοθεραπεύεστε σε συναισθηματικό και ρεαλιστικό επίπεδο. Είστε παντοδύναμοι και μπορείτε τα πάντα, αρχίζετε κι εσείς να το αναγνωρίζετε αυτό. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν είναι πιο κοντά σας από ποτέ.

Τοξότης

Κυριολεκτικά μπορείτε να εφεύρετε την δημιουργικότητά σας. Ενώ όλα μοιάζουν δύσκολα έχετε μια έκρηξη πρωτότυπων ιδεών και μια βαθιά ερωτική επιθυμία που συνδυάζονται αρμονικά, ολόχαρα και με ένταση. Καθώς είστε άνθρωποι με μεγάλη σοφία έχει έρθει η στιγμή να διδάξετε και στους άλλους πώς να αντλούν ζωτική ενέργεια από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Αιγόκερως

Η οικογένειά σας, το κάστρο σας για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Θέματα που αφορούν τον στενό σας οικογενειακό πυρήνα θα σας απασχολήσουν και θα ζητήσουν από εσάς ένα νέο ξεκίνημα, μια παραδοχή νέων ισορροπιών, μια γενναία απόσειση του παρελθόντος για να ανθίσει το μέλλον.

Υδροχόος

Τα φώτα του σύμπαντος αρχίζουν σιγά – σιγά να πέφτουν επάνω σας, καθώς Σελήνη με την Σελήνη οδεύουμε προς τις 21 Δεκεμβρίου, όπου θα ανατείλει και επίσημα η εποχή σας. Ξεκινήστε να δείχνετε στους γύρω σας την μεγάλη σας εφευρετική ικανότητα και την δυνατότητά σας να παράγετε λύσεις εκεί που οι άλλοι βλέπουν προβλήματα.

Ιχθείς

Οι μόνιμες σχέσεις σας θα ανθίσουν μέσα από μια διαδικασία ίασης. Αυτή η περίοδος μπορεί να φαίνεται οδυνηρή ακριβώς λόγω των μόνιμων σχέσεών σας, αλλά αυτός ο πόνος δεν είναι παρά η εντύπωση που μένει από τις βαθιές αλήθειες, άρα και τις τομές που θα τολμήσετε. Η επόμενη περίοδος των δύο εβδομάδων θα σας φέρει προσωπική λύτρωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος