FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο ο επιχειρηματίας Τσαούσης Βασίλειος

Ημερομηνία: 17-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Τάκη Δημητρουλόπουλου ο επιχειρηματίας και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Βασίλειος Τσαούσης.

Ο Βασίλειος Τσαούσης είναι γνωστός επιτυχημένος επιχειρηματίας ο οποίος διατηρεί, μαζί με τον αδερφό του Θύμιο, τη δυναμική εταιρεία «ΗΛΕΙΑΚΗ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ», που δραστηριοποιείται στον χώρο του ελαιολάδου, τυποποίηση και χονδρικό εμπόριο, με έδρα το Επιτάλιο.

Ο Βασίλης Τσαούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μακρίσια. Τελείωσε το Λύκειο Κρεστένων. Ασχολείται χρόνια με τα κοινά. Είναι Γενικός Γραμματέας του ΕΒΕ (Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου) Ηλείας. Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, ειδικά με τον στίβο. Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Στίβου «Απόλλων Πύργου», το οποίο στηρίζει συνεχώς.

Ο Βασίλης Τσαούσης δήλωσε:

«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Τάκη Δημητρουλόπουλου και ταυτόχρονα την πρόκληση που δημιουργούν τα χρόνια άλυτα προβλήματα του Δήμου μας, για να υπηρετήσουμε από κοινού την τοπική αυτοδιοίκηση. Η αγάπη μου για τον τόπο μου, την γενέτειρά μου, με έκανε να ασχοληθώ με τα κοινά και να συνεχίσω να το κάνω. Θέτω τον εαυτό μου στον αγώνα για την δημιουργία ενός νέου Δήμου σύγχρονου, αποτελεσματικού, που να στηρίζει την τοπική ανάπτυξη και την πρόοδο».

Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος τον ευχαρίστησε και δήλωσε:

«Ο Βασίλης Τσαούσης με την πορεία του έχει αποδείξει ότι λειτουργεί με γνώμονα την προσφορά προς τους πολίτες. Έχει την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία της οργανωτικής ικανότητας, της αποτελεσματικής υλοποίησης των επιλογών και της τεχνολογικής καινοτομίας με ανοιχτό μυαλό και εφαρμόσιμες ιδέες, για να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στο Δήμο μας. Είναι καινοτόμος, συνεπής στην εργασία και στους στόχους. Ο Βασίλης Τσαούσης στηρίζει την τοπική επιχειρηματικότητα. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε, για τον Δήμο του αύριο, για τον Δήμο που μας αξίζει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος