FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου με τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Χρήστος Αθανάσουλας: «Είμαστε η αγωνιστική επιλογή για το μέλλον»

Ημερομηνία: 20-07-2023 | Συντάκτης:

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr

Την υποψηφιότητα του, για τη θέση του Δημάρχου Πύργου με την Λαϊκή Συσπείρωση, ανακοίνωσε ο Χρήστος Αθανάσουλας παρουσιάζοντας και τους τριάντα πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του. «Είμαστε εδώ σήμερα ξανά για να τονίσουμε ότι αυτά που είπαμε τους τελευταίους μήνες μπροστά στις βουλευτικές εκλογές θα γίνουν πράξη. Και στο Δήμο Πύργου θα κάνουμε πράξη το σύνθημα για 100% Λαϊκή πραγματική αντιπολίτευση στην πολιτική που εφαρμόζετε από την κεντρική εξουσία και το μακρύ της χέρι στην τοπική διοίκηση. Η Λαϊκή Συσπείρωση του δήμου Πύργου είναι έτοιμη για τον αγώνα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Ανάμεσά τους είναι άνθρωποι της αλληλεγγύης, άνθρωποι των συνδικαλιστικών και
λαϊκών αγώνων, άνθρωποι των κινημάτων, άνθρωποι της δημιουργίας, της τέχνης και της επιστήμης, αγρότες, εργάτες, αγωνιστές της ειρήνης… αντιρατσιστές, φιλόζωοι, άνθρωποι που αγαπούν το περιβάλλον και αγωνίζονται για αυτό… και φυσικά μέλη και φίλοι του ΚΚΕ που μπαίνουν μπροστά και σε αυτή την μάχη» ανέφερε ο κ. Αθανάσουλας και πρόσθεσε πως έχουν συμπληρωμένο τον αναγκαίο αριθμό υποψηφίων ωστόσο είναι ανοιχτοί και για άλλους «γιατί πολλά μυαλά μαζί, πολλές ιδέες!».

«Ανταμώσαμε και ανταμώνουμε για να φτιάξουμε τον Πύργο όμορφο. Όμορφο για εμάς και όμορφο για τα παιδιά μας, που φεύγουν… Γιατί θέλουμε τον Πύργο πάνω από όλα να είναι ελκυστικός για να φέρει τα παιδιά μας πίσω…» επισήμανε και κατέληξε πως «Είμαστε εδώ για να πούμε «μόνοι τους και ΟΛΟΙ ΜΑΣ»… απέναντί τους… παλεύοντας για τις λαϊκές ανάγκες. Ρεαλιστικοί, μαχητικοί και αξιόπιστοι. Δεν ανήκουμε στους δεδομένους γνωστούς τοπικούς άρχοντες του παρόντος και του παρελθόντος που οι ίδιοι για άλλη μια φορά ή με «παραφυάδες» τους… επανέρχονται και διεκδικούν ψήφο εμπιστοσύνης για το παρελθόν που μας φόρτωσαν. Είμαστε η αγωνιστική επιλογή για το μέλλον, που μπορούν να κάνουν οι πολίτες του δήμου μας, πέρα από την κομματική τους επιλογή! Εμείς θα παλέψουμε είτε από θέση εξουσίας είτε από θέση λαϊκής μαχητικής αντιπολίτευσης για να γίνει η πόλη μας όπως την χρειαζόμαστε. Κάνουμε «κάλεσμα ψήφου» σε καθένα και κάθε μια.

Μα αυτό το κάλεσμα ψήφου είναι και «κάλεσμα αγώνα» παντού. Ενάντια σε κάθε τι που στερεί χαρές από τις ζωές μας. Με όλες μας τις δυνάμεις θα δώσουμε και αυτή τη μάχη… «μόνοι τους και ΟΛΟΙ ΜΑΣ».

Οι πρώτοι 30 υποψήφιοι:
Αγγελακοπούλου Κατερίνα, Φοιτήτρια
Αραπακοπούλου Ευγενία, Καθηγήτρια
Βαρώτσος Βασίλης, Αγρότης
Βενιζέλος Τάσος, Ξενοδοχοϋπάλληλος
Γιάνναρος Χρήστος, Μηχανικός
Δηλάρης Δημήτρης, Φοιτητής (τελειόφοιτος)
Διαμαντόπουλος Διονύσιος, Γυμναστής
Ζιάτα Ξανθή, Ιδ. Υπάλληλος
Ζορμπάς Βασίλειος, συνεργείο αυτοκινήτων
Ηλιόπουλος Γιώργος, Οικοδόμος
Ηλιοπούλου Μάρθα, Λογίστρια

Κακούρης Ηλείας, Οικοδόμος
Καλαντζή Βασιλική, Εκπαιδευτικός
Καραμάνης Νικόλαος, Ιδ. Υπάλληλος
Κατσαρός Νίκος, ιατρός, μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας
Κωνσταντινίδη Τσαμπίκα (Μίκα), ελ. Επαγγελματίας
Λαμπρόπουλος Νίκος, Γεωπόνος
Μιχαλοπούλου Γεωργία, ταμίας Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ
Ξενοστάθη Αθανασία, πρ. Ομάδας Γυναικών Πύργου
Παπαδόπουλος Γιώργος, ΕΒΕ
Πικέα Μπία, Γυμνάστρια
Σολωμού Νικολία, Δασολόγος
Σπηλιόπουλος Νικόλαος, πρ. Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πύργου
Σπυρόπουλος Θανάσης, Φοιτητής
Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος, Αγρότης
Τσαγκάρης Χρήστος, πρ. Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ
Τσιρτσώνη- Λανταβού Ευαγγελία, Ιδ. Υπάλληλος
Τσιρώνης Γεώργιος, Ιδ. Υπάλληλος
Τσίτσος Βασίλειος, Συνταξιούχος
Φωτεινακοπούλου Λιαροπούλου Δήμητρα, Συνταξιούχος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος