FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, η Ευγ. Καυκοπούλου-Ρούτση

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την υποψηφιότητα της υπαλλήλου του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» κας Ευγενίας (Νίας) Καυκοπούλου – Ρούτση με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Καυκοπούλου – Ρούτση ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με τον Δήμαρχο Ήλιδας η σχέση μας πέρασε από χίλια κύματα. Αρχικά ήμουν ιδιαίτερα επιφυλακτική μαζί του, όμως με το πέρασμα των χρόνων διαπίστωσα ότι είναι ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ειλικρινής και έντιμος, που έχει έναν καλό λόγο και ένα χαμόγελο για όλους.

Η δημοτική αρχή του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου έχει να επιδείξει μεγάλο έργο, κάτω από αντίξοες συνθήκες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο ΙΔΙΟΣ βρήκε τον τρόπο και μπόρεσε να λύσει θέματα που χρόνιζαν για τον δήμο μας.

Όλα αυτά είναι που με έκαναν με χαρά να αποδεχτώ την πρότασή του και να κατέλθω με τον συνδυασμό του ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Σε αυτό τον αγώνα για το καλό του τόπου μας δεν περισσεύει κανείς!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος