FOLLOW US: facebook twitter

Υποδοχή 10ου επετειακού ‘’TOUR DU PELOPONNESE’’ στη Φιγαλεία

Ημερομηνία: 08-11-2023 | Συντάκτης:

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας, τη συνεργασία του Συλλόγου Απανταχού Φιγαλέων ‘’Ο ΦΙΓΑΛΟΣ’’ και της Κοινότητας Φιγαλείας διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε εκδήλωση υποδοχής των πληρωμάτων του 10ου Επετειακού Διεθνές Ιστορικού Ράλλυ ‘’TOUR DU PELOPONNESE’’ 2023 στην υπέροχη Φιγαλεία.

Η εκδήλωση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας & Σπετσών, αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου και του Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ πάντα με την υποστήριξη της ΟΜΑΕ.

Η Φιγαλεία υποδέχθηκε περισσότερα από 70 ιστορικά αγωνιστικά και μη οχήματα, καθώς και τα πληρώματά τους συμπεριλαμβανομένου και των οχημάτων ασφαλείας του αγώνα. Συνολικά περισσότερα από 170 άτομα Έλληνες και ξένοι απόλαυσαν τη φιλοξενία της Φιγαλικής Γής μπροστά στην Αρχαία Κρήνη της περιοχής και στον τεράστιο πλάτανο που βρίσκεται στο σημείο. Να τονίσουμε εδώ ότι όλες σχεδόν οι διαδρομές του Διεθνές Ιστορικού Ράλλυ, όλα τα χρόνια, περιλαμβάνουν επίσκεψη στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα.

Την εκδήλωση υποστήριξε η εταιρεία ΚΑΠΟΣ ΑΕ με την χορηγία αναμνηστικών προς όλα τα πληρώματα του αγώνα καθώς και εμφιαλωμένων νερών. Στο χώρο της εκδήλωσης παραβρέθηκαν μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Νέων Νέας Φιγαλείας με τον πρόεδρο του Σπύρο Μανιάτη, του Συλλόγου Απανταχού Φιγαλέων με τον Πρόεδρο του Άγγελο Μπιρμπίλα καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φιγαλείας Θανάσης Κοκκίνης.

Πηγή: ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος