FOLLOW US: facebook twitter

Υπεγράφη η σύμβαση επισκευής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαστούνης

Ημερομηνία: 10-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Εκπαίδευση, Νέα
Ανδρέας Μαρίνος: Λαμβάνει τέλος η αγωνία  156 μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών

Τη σύμβαση επισκευής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαστούνης, προϋπολογισμού 1.050.000 ευρώ υπέγραψε ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Εργογένεσις ΑΤ” Διονύση Σταυρόπουλο.

Το 2ο Δημοτικό  Σχολείο είχε κλείσει το Πάσχα του 2018 λόγω ζημιών που εντοπίστηκαν στον φέροντα οργανισμό. Σήμερα στο σχολείο που λειτουργεί στα Καβάσιλα φοιτούν 156 μαθητές και μαθήτριες.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος μετά την υπογραφή επισήμανε μεταξύ άλλων:  «Βρισκόμαστε  σε μια περίοδο, η οποία πλήττει την Ελλάδα και την Οικουμένη αλλά έχει και τα ευχάριστά της. Με την αξιόπιστη εταιρεία την «Εργογένεσις ΑΤΕ»  υπογράψαμε ο δήμος Πηνειού, την ανάθεση του έργου της επισκευής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαστούνης. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα για τον δήμο αλλά και μέρα κατά την οποία  η εταιρεία στην οποία αναθέσαμε την εκτέλεση του έργου ξεκινά αγώνα δρόμου για ένα σωστό ‘έργο και για ένα σύντομο έργο. Έχουν την εμπειρία, έχουν τη διάθεση αλλά και ο κ. Σταυρόπουλος έχει το γνήσιο ενδιαφέρον για την σωστή εκτέλεση του έργου, αφού προέρχεται από τον δικό μας δήμο. Αισιοδοξούμε λοιπόν, ότι πολύ γρήγορα θα στεγαστούν τα παιδιά της Γαστούνης που πηγαίνουν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στο ωραίο κτίριο που θα γίνει με την προσπάθεια και της εν λόγω εταιρείας και την καλή μεταξύ μας συνεργασία”. Στην συνέχεια ο δήμαρχος ευχαρίστησε και τους συνεργάτες του στο δήμο τονίζοντας ότι κίνησαν πολύ γρήγορα τη διαδικασία ώστε να  λήξουν οι εκκρεμότητας οι οποίες υπήρχαν για να παραδώσουν το έργο στην κοινωνία του δήμου Πηνειού όπου ανήκει. “Η πατρότητα του έργου είναι κάτι που δεν αφορά ούτε εμένα, ούτε κανέναν. Μας αφορά όλους η σωστή εκτέλεση του έργου».

Από την πλευρά του ο κ. Διονύσης Σταυρόπουλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τα καλά του λόγια τονίζοντας ότι “αυτό αποτελεί μια ειδική δέσμευση απέναντι στον δήμο για πολλούς λόγους αλλά  και μία πρόκληση να τα καταφέρουμε μέσα σε αυτές τις δύσκολες και ιδιόμορφες συνθήκες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος