FOLLOW US: facebook twitter

Χρήστος Χριστόπουλος: Νέες δουλειές με στήριξη επιχειρήσεων-προσέλκυση επενδύσεων!

Ημερομηνία: 21-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η σύνδεση της Τ.Α. με το τοπικό επιχειρείν, απαραίτητη συνθήκη σε σύγχρονο και ουσιαστικό Δήμο!

Η υιοθέτηση καλών και εύστοχων πρακτικών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον επαγγελματικό και επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας, αποτελεί ζητούμενο αλλά και κίνητρο εξέλιξης και τόνωσης της απασχόλησης για το Δήμο που θέλουμε και θα επιδιώξουμε, μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Τη δήλωση αυτή έκανε χθες ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πύργου με το συνδυασμό «Μαζί Μπροστά» Χρήστος Χριστόπουλος, επαναλαμβάνοντας την αταλάντευτη θέση του για τη σύνδεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με το Επιχειρείν του τόπου μας.

Απαιτούνται δομές στήριξης που πρέπει να συγκροτηθούν από τη νέα Δημοτική Αρχή, οι οποίες θα έχουν άμεση σχέση με τους ανθρώπους της αγοράς και θα μπορούν να λειτουργούν σε συνεργασία με συγκεκριμένους τομείς του Επιμελητηρίου μας, ώστε να επιτυγχάνονται καλύτερα αποτελέσματα σε παρεμβάσεις, ενημερώσεις και εφαρμογές σχετικών προγραμμάτων, πρόσθεσε ο κ. Χριστόπουλος.

Με στόχο και τις επενδύσεις

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Πύργου Κώστα Νικολούτσου, αναφέρεται στην έμπρακτη ειδικότερα βοήθεια στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και σε κάθε άλλη υγιή μορφή εμπορικής δραστηριότητας στα πλαίσια της πόλης και των δημοτικών ενοτήτων, ενώ έθεσε και το ζήτημα της προσέλκυσης επενδυτών που θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία.

Ο Δήμος Πύργου μέσα από πρότυπες και ευέλικτες λειτουργίες, μπορεί να δώσει κίνητρα προσέλκυσης υποψηφίων επενδυτών και επί της ουσίας να γίνει «σύμμαχός τους» με την παροχή χρηστικών πληροφοριών και τη διευκόλυνση τους στο τοπικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Αρκεί μέσα από  αυτή τη διαδικασία να προβλέπονται και να διασφαλίζονται οι ανάλογες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της περιοχής μας. Είναι κάτι που πρέπει να τεθεί ως απαρέγκλιτος όρος στις οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις ή συνεργασίες κάνει ο δήμος.

Ανάπτυξη και εξωστρέφεια

Είναι καιρός, προσθέτει ο κ. Χριστόπουλος με δεδομένη την εικόνα της κρίσης, να επαναπροσδιορίσουμε αρκετά πράγματα. Και να εξετάσουμε τα βήματα που θα κάνουμε για να συνεργασθούμε σωστά, να παρέχουμε ως Τ.Α. έγκυρες συμβουλευτικές υπηρεσίες και να οδηγήσουμε τις ήδη λειτουργούσες επιχειρήσεις μας στην ανάπτυξη και εξωστρέφεια! Είναι απαραίτητη συνθήκη ενός σύγχρονου και πραγματικά ουσιαστικού Δήμου Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος