FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Παρασκευόπουλος: «Να συνεχίσει o ΠΑΟΒ να δείχνει την ίδια σταθερότητα»

Ημερομηνία: 17-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, στο γήπεδο του Κουρτεσίου, με στόχο να παρουσιαστεί για άλλη μια χρονιά, την ένατη συνεχή, ανταγωνιστικός στη Γ΄ Εθνική και να κρατήσει ψηλά την σημαία του ΠΑΟΒ στην τρίτη τη τάξει πλέον εθνική κατηγορία της χώρας. Παρόντα στην «πρώτη» της ομάδας ήταν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Πυρρής, Παπασπηλιόπουλος, Μαυρόπουλος, Πλαστουργός, αλλά και ο νεαρός αριστερός μπακ-χαφ Νίκος Καφετζής που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Παναιγιάλειο και θα ανακοινωθεί σήμερα. Παρών στην έναρξη της προετοιμασίας ήταν και ο ταλαντούχος νεαρός μέσος, Γιάννης Φερεκίδης, ο οποίος θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν στην ομάδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΒ, Χρήστος Παρασκευόπουλος, σε δηλώσεις του στην «Πρωινή» εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Ο 41χρονος Ηλείος τεχνικός δήλωσε για τον στόχο του ΠΑΟΒ και την έναρξη της προετοιμασίας: «Στόχος μας είναι μια καλή πορεία για την ομάδα, όπως ήταν τόσα χρόνια στον ΠΑΟΒ, που τον διακρίνει μια σταθερότητα. Φέτος έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ, έφυγαν  πολλοί παίκτες και έμπειροι παίκτες, γίνεται μια προσπάθεια με νεανικό σύνολο και κάποια παιδιά έμπειρα. Ξεκινάμε λίγο καθυστερημένα σήμερα 16 του μηνός και θα πάμε στο ματς Κυπέλλου στις 29 Αυγούστου χωρίς φιλικό παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να μοντάρουμε την ομάδα στις 5-6 εβδομάδες προετοιμασίας που θα έχουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Στην ερώτησή μας πόσο δύσκολο θα είναι το φετινό εγχείρημα στον ΠΑΟΒ αν αναλογιστούμε πως δεν θα έχει όσο έμπειρο ρόστερ είχε τα προηγούμενα χρόνια, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος απάντησε: «Ναι, θα είναι δύσκολο, αλλά θεωρούμε πως με τη δουλειά και το ταλέντο που θα φέρουμε στην ομάδα συν κάποια έμπειρα παιδιά, θα ανταποκριθούμε στο πλάνο που έχουμε καταστρώσει, έτσι ώστε αυτή η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να δείξει την ίδια σταθερότητα που δείχνει τα τελευταία χρόνια».

Για το αν ξεκάθαρος στόχος είναι η παραμονή, ο Ηλείος τεχνικός, είπε: «Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή, με καλό ποδόσφαιρο».

Τέλος, για τα στοιχεία εκείνα που τον έκαναν να πει το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΒ είπε: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΒ με πλησίασαν με πάρα πολύ ωραίο τρόπο, έδειξαν εξαρχής πως ήμουν η μοναδική τους επιλογή για να συνεργαστούμε. Περίμεναν να ξεκαθαρίσω την κατάσταση με την Παναχαϊκή και ο τρόπος που με προσέγγισαν ήταν άριστος. Έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θεώρησα μεγάλη τιμή για μένα να εργαστώ στον ΠΑΟΒ και να συνεργαστώ με όλους αυτούς τους ανθρώπους, για το καλύτερο για την ομάδα».

No description available.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος