FOLLOW US: facebook twitter

Χρήστος Αθανάσουλας: Να τους Α-ψηφήσουμε!

Ημερομηνία: 10-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
«Αυτή τη φορά, να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει!»
Η Δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα, που επιτρέπει στο λαό να λειτουργεί ελεύθερα. Ακόμη και να κάνει λάθος!
Του δίνει όμως και τη δυνατότητα, το δικαίωμα, να διορθώνει το λάθος του!
Αυτή τη φορά λοιπόν, ασκώντας το δημοκρατικό μας δικαίωμα της ΕΚΛΟΓΗΣ, να μην ξανακάνουμε λάθος. «Αυτή τη φορά, να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει!…»

Όλοι γνωρίζετε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΥΡΓΟΥ:

Χρήστος Γιάνναρος, Άβα Βαγγελάτου, Πέτρος Καπαρέλης, Θανάσης  Καραμπέτσος κι εγώ, στη θητεία μας-σ’ αυτό το δημοτικό συμβούλιο Πύργου και στα προηγούμενα-προσπαθήσαμε με καίριες παρεμβάσεις να υπερασπιστούμε τα λαϊκά συμφέροντα και να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των πολύ μεγάλων προβλημάτων του Δήμου μας.

Τώρα και με τους νέους υποψήφιους στην ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ συγκροτούμε μια πολύ δυνατή ομάδα από επιστήμονες, εργάτες, αγρότες, υπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους και φοιτητές, που γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα του Δήμου μας και με συγκεκριμένο πρόγραμμα είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε άμεσα!

Άλλωστε το επιτυχημένο παράδειγμα των δημοτικών αρχών στους δήμους όπου έχει εκλεγεί η Λαϊκή Συσπείρωση, όπως στην γειτονική μας Πάτρα, την Πετρούπολη, την Καισαριανή δείχνει πόσο απλό είναι το ωραίο!

Σε αυτές τις ιδιαίτερες εκλογές, τις πρώτες με τον νέο νόμο, εγώ και άλλοι φίλοι, που δεν ανήκουμε πολιτικά στο ΚΚΕ, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που εκτός των άλλων έχει και την πιο ξεκάθαρη θέση στο θέμα των συνεργασιών.

«Οι συνεργασίες που εμείς κάνουμε δεν συνδέονται με εκ των προτέρων παζαρέματα με άλλες παρατάξεις σε καμία περίπτωση! Ούτε τώρα ούτε στο ενδιάμεσο των δυο Κυριακών των εκλογών αλλά ούτε και μεταγενέστερα θα επιδιώξουμε τέτοιου είδους παζαρέματα»!

Αυτούς που θεωρούν «υποχρεωτικά» τέτοια «παζαρέματα» με το νέο νόμο «Κλεισθένη», τους ρωτάμε:

Αφού από τώρα συνεργάζονται αντίπαλοι συνδυασμοί ή προετοιμάζουν συνεργασίες, για ποιο λόγο δεν κατεβαίνουν από τώρα σ’ ένα κοινό ψηφοδέλτιο;

Αυτό δεν δείχνει και την κοροϊδία σχετικά με τις δήθεν διαφορές τους;

Αυτό δεν δείχνει ότι ετοιμάζονται από τώρα να πιάσουν όσο καλύτερη θέση μπορέσουν για το «μοίρασμα καρεκλών και θέσεων»;

Υπάρχουν δημοτικές παρατάξεις που έχουν δημιουργηθεί και στοχεύουν να μπουν στη «λίμνη» του Δήμου για να ψαρέψουν καρέκλες αντιδημάρχων για προσωπική τους βόλεψη.

Πρέπει να δει ο κόσμος πολύ προσεκτικά  αυτά τα ψηφοδέλτια που περιλαμβάνουν ανθρώπους που το μόνο που έχουν εκφράσει είναι προσωπικές φιλοδοξίες κι εγωιστικές ματαιοδοξίες.

Και προσπαθούν να «ξεπλυθούν» με τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτιά τους νέων ανθρώπων σε ρόλο πλυντηρίου.

Να δει ο κόσμος προσεκτικά αυτά τα ψηφοδέλτια που περιλαμβάνουν ανθρώπους που έχουν αναμιχτεί στην πολιτική ζωή του τόπου κι έχουμε δείγματα γραφής τους.

Οι περισσότεροι έχουν διοικήσει σαν βουλευτές ή αντινομάρχες ή αντιδήμαρχοι ή πρόεδροι δημοτικού συμβουλίου και δεν έχουν σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων. Έχουνε ψηφίσει μνημόνια, αντιλαϊκά μέτρα. Έχουν υπάρξει αυτοδιοικητικοί σε παρατάξεις που απέτυχαν. Τι καινούριο θα κάνουν τώρα;

Με τη Λαϊκή Συσπείρωση στη δημοτική αρχή παίρνουν προτεραιότητα οι λαϊκές ανάγκες και η ικανοποίησή τους!

Δεν μπορεί για παράδειγμα να γίνονται έργα βιτρίνας, όταν τα σκουπίδια σαπίζουν στο παράθυρό μας ή όταν η άνεργη μητέρα δεν δικαιούται να πάει το παιδί της στον παιδικό σταθμό…

Πώς όμως θα διοικεί το Δήμο η Λαϊκή Συσπείρωση; Χωρίς πλειοψηφία;

Έχουμε συγκεκριμένες θέσεις, προτάσεις, φιλολαϊκές, που θα θέτουμε στο Δημοτικό συμβούλιο και θα καλούμε τον κάθε σύμβουλο να ψηφίσει.

Όποιος δεν ψηφίζει, θα είναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝΠΥΡΓΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ ,που θα ενημερώνεται αμέσως, χωρίς να μασάμε λόγια!

Είμαστε ανοιχτοί όμως και σε φιλολαϊκές προτάσεις άλλων που μπορεί εμείς να μην έχουμε σκεφτεί να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας.

Καλούμε ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους που δεν συμβιβάζονται με την κατάσταση που υπάρχει τώρα, κι αυτούς που είναι απογοητευμένοι, και νομίζουν ότι τίποτα δεν αλλάζει, να πιστέψουν ότι πραγματικά υπάρχει μια δύναμη η οποία μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα και αυτή είναι η Λαϊκή Συσπείρωση.

Να ορθώσουμε όλοι το ανάστημά μας και να διεκδικήσουμε τη ζωή που πραγματικά μας αξίζει!!!

Χρήστος Αθανάσουλας

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος