FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Με φιλάθλους στο Ψυχικό ο Κόροιβος!

Ημερομηνία: 10-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια αγωνιστική έμεινε για τον Κόροιβο, πριν πάμε στον απαίσιο θεσμό των πλέι-άουτ. Οι «μπλε» πάνε αποφασισμένοι στην Αθήνα για να τα παίξουν όλα για όλα με την ομάδα του Ψυχικού σε ένα ματς καρμανιόλα και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Ρεμεντέλα πέρασε από την Ήλιδα στον Α΄ γύρο με νίκη (64-66). Τώρα όμως είναι αλλιώς. Υπάρχει ο κόουτς, Σπύρος Σαμόλης, που έχει μεταμορφώσει τον Κόροιβο, ώστε να διεκδικεί εκείνο που του ανήκει και τις πιο πολλές φορές να το παίρνει!

*Ο Αθηναίος κόουτς έχει έτοιμους τους παίκτες για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Δεν τους πιέζει όμως. Τους αφήνει χαλαρούς ώστε να διεκδικήσουν εκείνο που μπορούν, εκείνο που τους πρέπει.

*Στο Κλειστό του Ψυχικού θα βρεθούν φίλοι του Κοροίβου τόσο από την Αμαλιάδα όσο και από την Αθήνα. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομάδα του Ψυχικού έχει προβλήματα, καθώς λόγω τραυματισμών δεν θα παίξουν οι Αρσενόπουλος, Παναγιωταράς και Ιορδάνου.

 

Ο ΑΠΟΚ ανανέωσε στην Α1

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου τερμάτισε δέκατος στο φετινό πρωτάθλημα με 43 βαθμούς, ένα βαθμό παραπάνω από την Ολυμπιάδα και δύο από το Σκουροχώρι που υποβιβάστηκε. Έτσι ανανέωσε τη συμμετοχή του για 6η συνεχή φορά. Εδώ και πέντε περιόδους είναι στην ίδια πάντα ή περίπου πάντα στη 10η-11η θέση.

*Η ομάδα ενός μικρού χωριού πρωταγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία και είναι αξιέπαινη γι’ αυτό. Φέτος ξεκίνησε με πρόεδρο το Νίκο Καπώνη και προπονητή το Γιάννη Καραλάγα. Τον τελευταίο διαδέχτηκε ο Μιχάλης Παπουτσής με στόχο να σωθεί η ομάδα προφανώς.

*Η ομάδα πραγματοποίησε λίγες μεταγραφές. Αποκάλυψη ο Γεωργόπουλος ενώ το Γενάρη ενισχύθηκε με τον Ανδραβιδαίο σέντερ μπακ Διαμαντόπουλο (από Προοδευτική). Πέτυχε 9 νίκες,  7 ισοπαλίες και έχασε 11 φορές. Έφερε νίκες στη Μανολάδα, στα Λεχαινά  και κυρίως στη Ν.Μανολάδα κι έτσι κρατήθηκε στην κατηγορία!

*Στάθηκαν πολύ καλά οι Ανδρέας Κωστόπουλος (8 γκολ), Αντώνης Κουλούρης (6 γκολ), Ντίνος Καπώνης (5 γκολ) και οι Γεωργόπουλος, Κόσκορης (από 4 γκολ). Καλός κι ο γκολκίπερ Χρήστος Ψυχογιός.

*Στο Κύπελλο είχε την ατυχία να κληρωθεί με τον Πανηλειακό, ο οποίος τον απέκλεισε εύκολα (4-0).

 

Μεγάλες μάχες σε Ζαχάρω, Επιτάλιο

Την Κυριακή των Μυροφόρων συνεχίζεται η μάχη στα πλέι-οφ του άγριου κόσμου της Α΄ τοπικής. Ο Ενιπέας πάει Ζαχάρω, χωρίς το Δούλο αλλά με τον Τριανταφύλλη. Ο Ολυμπιακός τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

*Κρίσιμο και το άλλο παιχνίδι στο Επιτάλιο, ανάμεσα στον Αλφειό και τον Α.Ο. Ξενοφών. Για τους γηπεδούχους είναι το τελευταίο… χαρτί!

 

Σκοτωμός στην Α2

Σκοτωμός στη Α2 για τη μία θέση που οδηγεί στον… παράδεισο της Α΄ τοπικής. Μένουν  δύο αγωνιστικές  και οι ομάδες είναι πολύ κοντά, ώστε μία νίκη εκτός έδρας να σημαίνει και πρωτιά. Θα παίξουν ο Πέλοψ με τη Δάφνη (Ενωσιακό) και ο Ν. Κόροιβος με το Πελόπιο, που  έχει προβλήματα αγωνιστικά. Οι νικητές αποκτούν ισχυρό βαθμολογικό πλεονέκτημα… Ο σώζων εαυτόν, σωθείτω!

*Για ποιος θα βγει πρώτος  είναι αδύνατον να γίνουν προγνωστικά. Οι διαφορές είναι μικρές, τόσο μικρές που όποιος επιχειρήσει προγνωστικά, θα εκτεθεί. Άρα δεν ρισκάρουμε!

 

Η ταλαιπωρία

Δεν περιγράφεται η ταλαιπωρία που υφίστανται οι ομάδες της Γ΄ τοπικής με τα πλέι-οφ που εμπνεύστηκε η παρέα της ΕΠΣΗ. Παίρνει τις πέντε πρώτες ομάδες (από τις 8 συνολικά) και τους προσθέτει από οχτώ αγωνιστικές. Το αποτέλεσμα είναι η διαφορά μετά τις πρώτες οχτώ αγωνιστικές να έχει παραμείνει η ίδια! Απλώς ταλαιπωρούνται οι ομάδες, είχαμε άλλη μια διακοπή αγώνα και τρέχα… γύρευε.

 

Δεν έλειψαν τα επεισόδια

Μετά τη λήξη του αγώνα μπαράζ Β΄ Κατηγορίας Δάφνης-Πελοπίου στο γήπεδο της Ανδραβίδας έγιναν διάφορα «πραγματάκια». Είχαμε όξυνση των πνευμάτων κι όταν ρίχτηκε ένα «σκαουμπάρτο» στο χώρο των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων, άναψαν τα αίματα κι έγινε το «έλα να δεις». Αν γράφτηκε κάτι από τον παρατηρητή και το διαιτητή στο φύλλο αγώνα δεν μάθαμε. Ούτε, βέβαια, μας αφορά…

 

«Μίλησε» ο Ωλενειακός

Στον αγώνα πλέι-άουτ της Β΄ Κατηγορίας (Α΄ Όμιλος) «μίλησε» ο Ωλενειακός. Είναι γνωστό πως στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε ως γηπεδούχος ο Άρης Στρεφίου (1-0). Στο παιχνίδι που ακολούθησε η ομάδα της  Ώλενας πήρε τον αγώνα (3-1). Τώρα οι ομάδες πάνε σε τρίτο παιχνίδι. Όποιος αντέξει!

 

Νέα ποδοσφαιρική δίκη

Δε λένε να σταματήσουν. Δε λένε να ησυχάσουν. Ο Άρης Κουλούρης παρεξηγήθηκε από τα δημοσιεύματα της Π.Α.Κ. σχετικά με τις εκλογές «οπερέτα» του Φλεβάρη 2017, αλλά κι άλλα δημοσιεύματα που αφορούν το έργο και τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Ένωσης. Αντί, λοιπόν, να απαντήσουν στην κριτική, πάνε τον Πέτρο Μπηλιώνη στο δικαστήριο για συκοφαντική τάχα δυσφήμηση. Τρίχες κατσαρές. Εδώ βρίζουν και κακολογούν πρωθυπουργό και υπουργούς και μήνυση δεν πέφτει. Και μηνύουν το Μπηλιώνη για να του κλείσουν το στόμα. Όμως η Π.Α.Κ. αντιστέκεται. Η συνέχεια στο δικαστικό μέγαρο τη Δευτέρα.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος