FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Έτοιμος να πρωταγωνιστήσει-Σπουδαία εμφάνιση με Αστέρα-To Σάββατο με ΠΑΟ Βάρδας

Ημερομηνία: 05-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Ξενοφών έδειξε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο στη φετινή Α1 DUOMO-MONK, στο φιλικό με τον Αστέρα το Σάββατο στην Αμαλιάδα και η νίκη του ήταν απόλυτα δίκαιη καθώς μέχρι να γίνει το 0-1 στο 70΄, ο Ξενοφών ήταν αυτός που είχε αποκλειστικά την εδαφική υπεροχή και απειλούσε ψάχνοντας το γκολ. Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι στηριζόμενη στους περισσότερους παίκτες της περσινής σεζόν, Π. Κωνσταντόπουλο, Μπακατσέλο, Τσίτσο, Γ. Καλαντζή, Θ. Κωνσταντόπουλο, Ηλιόπουλο και τους Αναμουρλίδη, Κουτρουμπή που δεν αγωνίστηκαν το Σάββατον κ.α. και ενισχυμένη με τους Καββαθά, Βαγγόπουλο, Καραβατά, Πεσκελίδη, Κύτταρη, Τσιγκούνη, έδειξε πολύ δυνατή και αναμένεται και φέτος να πρωταγωνιστήσει, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ο Ξενοφών το Σάββατο έβγαλε πολλή ενέργεια στο χορτάρι, κάλυψε όλους τους χώρους με τα τρεξίματά της, δεν άφησε τον Αστέρα να κάνει το παιχνίδι του από τη μέση και μπροστά και απείλησε από τα άκρα με τους ταχύτατους και τεχνίτες Μπακατσέλο, Θ. Κωνσταντόπουλο και τον έμπειρο Πάρη Κωνσταντόπουλο στην κορυφή της επίθεσης. Ήταν μια ιδιαιτέρως μεστή εμφάνιση για τον Ξενοφώντα που εντυπωσίασε επιπλέον για το γεγονός ότι δεν δέχτηκε ούτε μία φάση από τον Αστέρα σε 90 λεπτά αγώνα, με τους Τσίτσο, Καββαθά στο κέντρο της άμυνας να πραγματοποιούν σπουδαία εμφάνιση. Κόντρα σε μια ομάδα πολύ ποιοτική, που έχει ενισχυθεί πολύ (της έλειπαν τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές) και θεωρείται μαζί με τον Πανηλειακό το φαβορί για τον τίτλο στην Α1. Ο Ξενοφών δεν έχει την ταμπέλα του φαβορί, αλλά δείχνει πολύ καλύτερος σε σχέση με πέρυσι και έχει και αυτός αρκετές πιθανότητες να φτάσει μακριά φέτος…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ξενοφών έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις και δεν θα προβεί σε άλλη προσθήκη.
Το επόμενο φιλικό για την ομάδα της Κρέστενας είναι το προσεχές Σάββατο, με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας της Γ΄ Εθνικής, στο γήπεδο της Ανδραβίδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος