FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών Κρεστένων: Ανανεώνει με Μιλοσέσκι

Ημερομηνία: 14-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Ξενοφών Κρεστένων, εκτός απροόπτου, θα συνεχίσει με τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι στην τεχνική καθοδήγηση για άλλη μια σεζόν. Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κοντά στο να ανανεώσουν την συνεργασία τους, η οποία είναι άκρως επιτυχημένη από τον Γενάρη του 2016, που ο Ντέγιαν πήγε στον Ξενοφώντα. Εξίμισι χρόνια μαζί, εξίμισι χρόνια με πολλές επιτυχίες, σπουδαίες πορείες και τίτλους στην Α1 κατηγορία και στο Κύπελλο Ηλείας. Μια σχέση αγαστή, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, που αναμένεται να συνεχιστεί για άλλη μια ποδοσφαιρική σεζόν.
Ο Ξενοφών, ο οποίος ήταν και την περασμένη σεζόν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός φτάνοντας στους τελικούς των πλέι-οφ κόντρα στον Πανηλειακό, θέλει να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών. Κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν σχεδόν όλοι οι παίκτες και από κει και πέρα θα γίνουν 2-3 προσθήκες έμπειρων παικτών αλλά και νεότερων-ταλαντούχων, ώστε να δομηθεί ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Στόχος του Α.Ο. Ξενοφών θα είναι μια πορεία εφάμιλλη των προηγούμενων ετών, δηλαδή μέσα στην πρώτη τριάδα, όπως επιτάσσει η δυναμική που εκπέμπει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια στο ηλειακό ποδόσφαιρο. Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

*Α.Ο. Ξενοφών εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δρακόπουλου για τον αδόκητο χαμό του. Ο Γιώργος Δρακόπουλος υπήρξε επί πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Α.Ο. Ξενοφών, με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος