FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Κεραυνός Βρίνας 3-0: Σόου Μπακατσέλου!

Ημερομηνία: 08-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Μπακατσέλος μόλις έχει κάνει το 2-0 και πανηγυρίζει βουλώνοντας τα αυτιά του, όπως έκανε και στα άλλα δύο γκολ!

Χατ-τρικ από τον 25χρονο επιθετικό το Σάββατο στην Ζαχάρω


Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


 

Με τον «αέρινο» Θανάση Μπακατσέλο να κάνει… μαγικά το Σάββατο στο γήπεδο της Ζαχάρως, ο Ξενοφών νίκησε 3-0 τον Κεραυνό Βρίνας στο γειτονικό ντέρμπι. Η ομάδα της Κρέστενας που αγωνίστηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες (Μιλοσέσκι, Πάρης και Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, Βαγγόπουλος, Αναμουρλίδης), είχε σε μεγάλη μέρα τον Μπακατσέλο, που από δικές του ατομικές προσπάθειες πέτυχε και τα τρία γκολ. Βέβαια, ο Ξενοφών στο πρώτο δεκάλεπτο και πριν το 1-0 που έγινε στο 12΄, τα… χρειάστηκε καθώς ο Κεραυνός μπήκε καλά στο παιχνίδι και είχε δύο δοκάρια, έστω και με κάποια δόση τύχης. Μόλις στο 2ο λεπτό ο καλύτερος παίκτης του Κεραυνού Βασίλης Κουής, επιχείρησε σέντρα από δεξιά και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Και στο 10΄, ο Κιάμος έβγαλε συρτή μπαλιά από αριστερά, ο Ηλιόπουλος στην προσπάθειά του να απομακρύνει έκανε προβολή, η μπάλα πήρε φορά προς τα δίχτυα, ο Κουτρουμπής πετάχτηκε στην δεξιά του γωνία, βρήκε τη μπάλα και αυτή προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι!

Δύο λεπτά μετά ο Ξενοφών από μια στημένη μπάλα έκανε το 1-0. Ο Μπακατσέλος από πλάγια αριστερά εκτέλεσε απευθείας φαλτσαριστό φάουλ και νίκησε τον Φιλιππόπουλο (1-0).

Στο 17΄ ο Ξενοφών έφτασε κοντά στο 2-0. Ο Θ. Καλαντζης μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή, σούταρε και απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Φιλιππόπουλος.

Στο 30΄ απευθείας φάουλ του Μπακατσέλου από 30 μέτρα πέρασε λίγο άουτ, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Καββαθάς ήταν άτυχος καθώς σε μια ανύποπτη φάση τραυματίστηκε στο γόνατο, έφυγε υποβασταζόμενος από το γήπεδο και αντικαταστάθηκε από τον νεαρό Αντύπα.

 

Άλλα δύο γκολ από «Μπάκα»

Στην επανάληψη, ο Κεραυνός, που αγωνίστηκε χωρίς τους Λεονάρντο Αγκόλι, Μπάμπη Θεοφιλόπουλο, αλλά και τον Ιταλό μεσοεπιθετικό Τζουσέπε Ανουνσιάτα που είναι τραυματίες (αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Μupfuki από την Ζιμπάμπουε, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία), μπήκε καλά στο β΄ μέρος αλλά και πάλι ο Ξενοφών είχε την ουσία. Στο 56΄ σε αντεπίθεση του Ξενοφώντα, ο Μπακατσέλος πάσαρε στον Πεσκελιδη, που σούταρε μέσα από την περιοχή και μπλόκαρε ο Φιλιππόπουλος. Στο 60΄ έγινε το 2-0 με τον Μπακατσέλο να ζυγίζει το σουτ λίγο έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Φιλιππόπουλου (2-0). Δύο λεπτά μετά ο Κεραυνός έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν σε αντεπίθεση, ο 14χρονος Γιώργος Δρακόπουλος έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Κιάμο που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κουτρουμπή αλλά δεν πλάσαρε όπως θα ήθελε και ο γκολκίπερ του Ξενοφώντα απέκρουσε εύκολα με τα πόδια.

Στο 75΄ έγινε το 3-0.  Ο Βουρλούμης επιχείρησε να γυρίσει τη μπάλα πίσω στον Φιλιππόπουλο, ο Μπακατσέλος την έκλεψε και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γ. Καλαντζής (80΄ Τζίβας), Ηλιόπουλος, Κύτταρης, Τσίτσος, Καββαθάς (34΄ λ.τρ. Αντύπας), Π. Κουτσογιαννάκης (80΄ Μπριασούλης), Θ. Καλαντζής, Τσιγκούνης (80΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Διονυσόπουλος (53΄ λ.τρ. Πεσκελίδης), Μπακατσέλος.

Κεραυνός Βρίνας: Φιλιππόπουλος, Τσέλιος, Κουής (63΄ λ.τρ. Καστρίτης), Δούφας, Βουρλούμης, Τσιλιβίτας, Κιάμος (72΄ Αλεξανδρόπουλος), Δημόπουλος, Μupfuki, Γκολφίνος (70΄ Πρίνος), Δρακόπουλος.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος