FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Ολυμπιάδα 6-1: «Ξέσπασε» στην Ολυμπιάδα

Ημερομηνία: 08-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το χθεσινό ματς με πρωταγωνιστές τους Τζανέτο, Καλαντζή.

Χατ-τρικ ο Σάκης Τζανέτος


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Πανηλειακός ανεβάζοντας ταχύτητα στο β΄ ημίχρονο νίκησε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του 6-1 την μαχητική Ολυμπιάδα, που στο α΄ μέρος στάθηκε πολύ καλά, απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο. Ο Πανηλειακός στο α΄ ημίχρονο χωρίς να πιάσει καλή απόδοση σκόραρε δύο φορές και όλα έγιναν πιο εύκολα στο β΄ μέρος. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι μετά το ισχνό 1-0 στο Πελόπιο, «ξέσπασαν» στην Ολυμπιάδα και έκαναν το δύο στα δύο στον 1ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK, ενώ η ομάδα του Γουμέρου παρέμεινε στον ένα βαθμό.
Στο 18΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διάρκειας, ο Τζανέτος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά η Ολυμπιάδα που έβγαινε γρήγορα στην αντεπίθεση με κύριο εκφραστή τον ταχύτατο και τεχνίτη Λευτέρη Κωνσταντόπουλο, είχε ένα πολύ καλό μακρινό σουτ του Νίκου Ροδόπουλου που ανάγκασε τον Καπετανάκη να πέσει στην αριστερή του γωνία και να διώξει σε κόρνερ. Στο 31΄ από σέντρα του Γαλανόπουλου κεφαλιά του Κακόγιαννου πέρασε άουτ και στο 34΄ έγινε το 2-0 με δυνατό συρτό σουτ του Λάμπη Μπάλλα έξω από την μεγάλη περιοχή.
Στην επανάληψη, ο Πανηλειακός ήταν πιο ορεξάτος και σκόραρε άλλες τέσσερις φορές. Στο 55΄ από γύρισμα του Εντμίλσον από δεξιά, ο Τσαγκάρης έκανε το 3-0. Στο 65΄ ο Τζανέτος έβγαλε μαγική κάθετη μπαλιά στον Τσαγκάρη που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Μπουμπουνά. Στο 70΄ ο σπεσιαλίστας στα φάουλ Σάκης Τζανέτος με απευθείας εκτέλεση έγραψε το 4-0 και δύο λεπτά μετά η Ολυμπιάδα μείωσε 4-1 με τον Λευτέρη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος βγήκε νικητής στην διεκδίκηση της μπάλας με τον Καπετανάκη και την έσπρωξε στα δίχτυα.
Στο 77΄ από σέντρα του Γαλανόπουλου από δεξιά, ο Τζανέτος με κεφαλιά σημείωσε το 5-1 και στο 85΄ ο Γαλανόπουλος και πάλι εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Κακόγιαννος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κωστόπουλος (14΄ λ.τρ. Κανάνι), Μπουρνέλης, Κωτσάκης, Δημάκης, Εντμίλσον (66΄ Ντάβαρης), Έλιοτ (26΄ Κακόγιαννος), Μπάλλας, Τζανέτος, Τσαγκάρης (66΄ Πετρόπουλος).

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κολοβάδης, Στ. Μπίρμπας (40΄ λ.τρ. Κουσκουλιάνος), Γ. Μπίρμπας, Σοφ. Μπίρμπας, Ι. Φωτακόπουλος, Ν. Ροδόπουλος (81΄ Παπανδρέου), Καλαντζής, Κωνσταντόπουλος (74΄ Γ. Ροδόπουλος), Δ. Μπίρμπας (74΄ Διαμαντάκος), Μπατουδάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος